Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Witam wszystkich , to już prawie miesiąc..

Polecane posty

Już prawie miesiąc chodzę na zwiady , tak jak wam wcześniej już o tym oisłem zostałem takzwanym nocnym zwiadowcą, obserwuje różne miejsca i patrzęczy wszystko jest w pożądku jak dotąd miałem jedną akcję. Tydzień temu zauważyłem dym w lesie , dym był z ogniska poszlem w stronę dymu i zagasziłem dokładnie ognisko piaskiem bo jakiśżartowniś nie postarał się by je należycie zagasić. Nawet wolę nie myśleć co mogło się by stać.

Gość trzeba miec jakies
papiery zeby zostac nocnym zwiadowca ?

Gość dzon pambo
Placi Ci ktos za to czy tak sam z siebie dzialasz ?

Nikt mi nie płaci poprostu miesiąc temu siedząc w pokoju wpadlem na pomysł by zostać takim nocnym zwiadowcą. I zaczolem przechadzać się po miejscowości i opserwować czy nic złego się nie dzieje , czy nie kradną itak dalej. Ważne jest bu mnie nie było wiedać i dlatego mam granatowy konbinezon ktory zakładam dla niepoznaki i wtedy z daleka mnie nie widać. Uważam że jak na początek to ważne jest by wytoczyć sobie ścieszki zwiadowe i poruszać się sprawnie w tereni. Zamieżam zawqiadamniać organy, to jest straż , policję, pogotowie jak będzie coś nie tak bo tu u mnie to nie ma takiej osoby która by się zajmowała czymś takim.

Gość jgkvgh
pewnie ze trzeba takie jak ten popierdol , czyli zielone papiery :D

Gość Snoop Boy
Witam milosz. Pamietam jeszcze twoje wiersze o kryspinie.:)

Gość dzon pambo
Tam u Franka pies szczeka, zamiast siedziec przed komputerem idz zobacz co sie dzieje !!!!