Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHANKA CZYJEGOŚ MĘŻA

KOCHANKI CUDZYCH MĘZÓW ŁĄCZMY SIĘ!!NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ POLSKIEJ GŁUPOCIE!!

Polecane posty

Czy kobieta, która poślubi faceta podpisuje u adwokata glejt na jego wyłączność aż do śmierci ???K..a czy facet musi się męczyc z jakąś babą tylko dlatego, że ona jest jego żoną i niemoralne jest zostawić ją i bachory!! ?? Żony- to przeważanie idiotki, kretnki, nie wykształcone kury domowe, bez pasji baby, które żyją życiem ohydnych bachorów itp...rzygac sie chce Ja jestem singielką i jest mi cudownie-mam dwie firmy, mnóstwo kasy, podrózuję, uczę się, mam mnóstwo znajomych i miałam kilkunastu kochanków (prawie wszystkich żonatych). Nigdy nie pozwolę sie skuć kajdanami tzw. małżeństwa ( choć niejeden facet oświadczył mi się) Miałam liczne romase z żonatymi facetami i kompletnie nie mam wyrzutów sumienia.Prawie wszyscy chcieli odejść od żon i ze mną się związać ale mnie to totalnie nie interesuje!! Głupie baby zastanówcie się co piszecie!!Życie trzeba rwać pełnymi garściami! Jesli cie facet zdradza, to co z tego?? Czy to koniec świata?? Czy jeden ku..s jest na świecie??Zdradź go i Ty!! Bedzie rewanż!! Tylu zaj**istych facetów jest na świecie!!Nie rozumiem- jak mozna płakać nad rozlanym mlekiem i tracić czas, energię i zdrowie nad zdradą jakieś dupka!! Przecież to chore!!

Gość na biezaco jestem
krzyz ci na droge rozpustnco :classic_cool:

Gość friducha
mam takie same podejscie i dobrze mi z tym. ja tylko chce jeszcze dziecka ;)

faceci to świnie!! po co sie nimi przejmować??? a te wszystkie durne posty o zdradach, miłościach to totalna porazka KOBIETA JEST PARWDZIWIE SZCZESLIWA KIEDY JEST WOLNA

Gość kanta_lupa
ssssstrasznie głupie to prowo .

Gość na biezaco jestem
KOBIETA JEST PARWDZIWIE SZCZESLIWA KIEDY JEST WOLNA no i kiedy ma z kim uprawiac seks :classic_cool:

Gość ciemno
ja się z Tobą nie zgodzę, jest tylu wolnych mężczyzn na świecie, po co brac się za żonatego, to dla mnie działanie przeciwko innej kobiecie...szkoda, że to własnie kobiety potrafią byc tak okrutne wobec siebie, i jeszcze szczycic się tym...

:D Jak na początek dnia, post autorki, jako jedyny, jak dotąd poprawił mi humor :D Dziękuję. :D A na poważnie: mimo, że masz wszystko, czego innym być może brakuje, brak Ci niestety rzeczy najważniejszej, a mianowicie - godności własnej. Nie sztuka mieć cudzego męża za kochanka, nie sztuką jest znaleźć sobie całe tony innych mężczyzn, sztuką jest jednak znaleźć kogoś, kto będzie chciał być z Tobą nie dlatego, że masz cokolwiek, ale dlatego, że stanowisz dla niego wartość i ma dla Ciebie szacunek. Z Twoim doświadczaniem życia, trudno Ci będzie o stabilizację w przyszłości.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma to jak dawac dupy żonatym bo wolni jej nie chcą i wypisywac jak to wspaniale zyje :D tak sie pocieszaja stare panny których nikt nie chce :D

Gość vianna
porozmawimy na ten temat kochanie za jakieś 30 lat, kiedy będziesz płaciła dwudziestolatkom za "towarzystwo" :D

O bOŻE WIELKIE SŁOWA:szacunek, godność.Co to w ogóle znaczy?? Mam poczucie własnej wartości-jestem inteligentana, dobrze wykształcona, zaradana, przedsiębiorcza, osiagnęłam sukces Konsekwentnie realizuje swoje cele, marzenia Mogę mieć facetów na pęczki, latają za mną starsznie bo jestem ładna, zgrabna, zadbana, nie truje ich smętami o kupkach i żąbkach dzieciaczków Dla mnie najważniejszą sprawą w związku jest super seks i inteligecja faceta ( żebym miała o czym z nim rozmawiać) a to czy jest zonaty czy nie w ogóle mnie nie obchodzi Facet to facet--jesli żonka jaet tak nudna i nieatrakcyjna i nie zna sposóbów aby go zatrzymać przy sobie ..to jej problem a nie mój!! Jestem suką wiem o tym- ale uwierzcie biedne porzucone zonki, że faceci kochają niegrzeczne i nieskromnie dziewczynki!! Gdybyscie wiedziały jakie ohydne rzeczy żonaci faceci wygadują na swoje żonki, jak sie z nich naśmiewają- nie chciałbyście aby do was wrócili

Gość szz
Gdybys ty wiedziała co faceci wygadują o takich kobietach jak ty to chyba by twój świat runął w gruzach :) łatwa,puszczalska,chwilowa odskocznia od codziennosci,szmata, ruchawica,używana przez kazdego innego. Pozatym nieudacznica,skoro nie założyła rodziny

Gość aparatkaaaa
widzę że lubisz SPADY czyli żonatych tylko na tyle cie stać innego nie umiesz zainteresować, bo zapewne nikt nie chciałby się z toba wiązac oni są desperatami i ty jestes desperatką dobraliście się idealnie jaka jesteś, z takimi przystajesz hahahhahahahah i czym tu się chwalić????? pekam ze smiechu

Gość HŁE HŁE HŁE ale sie ubawiłam
twoim tematem debilko !:D Wez pod uwagę to ,że chyba jestes jakimś bazylem skoro tylko na romanse z żonatymi sie łaszczysz!Normalny młody mężczyzna pewno kijem by cie nie tknął!:) A pomyślałaś o tym ,że jestes dla nich tylko publicznym szaletem a nie kobietą ,która rodzi i wychowuje im dzieci,podtrzymuje na duchu w trudnych chwilach itd itp a bajki o wrednych żonach ,kurach domowych itd włóz kochana między bajki!:) Bo facet powie wszystko absolutnie wszystko co taka debilka chce usłyszec ...ale zleje sie na ciebie a do żony zawsze wróci bo bez rodziny facet wie ,że jest nikim jest zerem takim jak ty! powodzenia w póżniejszym życiu -będzie ci potrzebne :) 🖐️

Gość jako facet piszę...
Widzę spore uprzedzenia i wielkie problemy. Weź kobieto żyj sobie jak chcesz ale nie zachowuj się jak jakiś pseudo kleryk namawiający do swojego. Każdy ma swój system wartości i nie masz prawa namawiać do swojego... który swoją drogą wymaga głębokiej psychoanalizy jeszcze pewnie czasów młodości czemu taka zgorzkniała i pusta jesteś. Idz do psychologa lepiej albo przynajmniej jeśli nie widzisz błędów w toku swojego rozumowania nie próbuj wpływać na innych. Każdy żyje jak chce. Myślę też że to prowo ale jesli nie to szkoda mi takich ludzi dla których ważne są rzeczy i podboje a także rzekoma wolność... Życie bez uczuć i kogoś bliskiego kiedyś ci zaprocentuje. Może kiedyś w końcu dorosniesz.

:D Mnie zastanawia jedno, dlaczego znajdujesz przyjemność w byciu kochanką cudzej żony, a nie możesz tak naprawdę znaleźć dla siebie nikogo godnego Twojego "wykształcenia, zaradności, przedsiębiorczości" i takiego, który też osiąga "sukcesy" ? Druga sprawa - skoro dla Ciebie "najważniejszy jest seks i inteligencja faceta" :D - dlaczego szukasz tych "przymiotów" u żonatych facetów ? :D Do seksu inteligencja nie jest nikomu potrzebna, bowiem w seksie najważniejsze są ruchy. ;) Wątpię też w Twoją inteligencje bowiem ten rodzaj "inteligencji" jaką reprezentujesz jest mierny. 🖐️

Gość kowboy wiejski z piórem
:D :D Coś ty durna babo wymyśliła?!?!?! Chyba sama nie wierzysz w to coś napisała?! A to dobre!!!:DJasne ,już widze jak facet trąca taką rozjechana szmate !:D :D juz wolałbym chyba pójść do burdelu i zapłacić Rodzina -wbrew pozorom-jest dla faceta bardzo ważna !A jesli mówi inaczej to albo kłamie albo sie wstydzi do tego przyznac ...wiadomo każdy ma czasami chec na skok w bok ale zeby zaraz takie jak ty ..? Nie pochlebiaj sobie ...:O

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ciekawe że ci żonaci wracaja do tych rzekomo nudnych i zaniedbanych żon, a takie jak Ty traktuja jak ściere :) zuzyc i olac :)

Gość xczvvxbzxg
do HLE HLE WIDAC ze masz problemy z rozumieniem tekstu pisanego :o ona mowi ze chcieli do niej odejsc od zon ! kapujesz teraz ?

Gość olivia dunhammm
buhahahahaha widac jaka jestes zadowolona z zycia. Jad sie z ciebie wylewa wiadrami. No, ale tak to jest z kochankami. Przeciez to tak naprawde nikt wazny:D

Gość erwerw444
mam tak jak autorka i nie narzekam...popieram:)

Obecnie jestem w związku z kimś zonatym. Ale miałam tez facetów stanu wolnego Ale Mnie nie interesuje kompletnie ich stan cywilny ale inteligecja, dystans do pewnych rzeczy i takie samo postrzeganie swiata. Jakie wy jesteście nudne i staroświeckie z tymi farmazonami o małżeństwie?? Jeśli moi kocahnkowie uważają mnie za szmate, k..wę, puszczalską to czemu, pytam czemu chcą odejść od kochanych żoneczek, chcą mieszkać ze mną, chcą sie z żonkami rozwieść? Proszę, wyjaśnijcie mi to!!!

Pewnie "temu", autorko, że inaczej nie potrafią przełamać Twojej "inteligencji" i zaciągnąć do łóżka :D

Gość erwerw444
zycie jest jedno,mnie tez do oltarza wielu chcialo..tylko po co mi to?mam wszystko czego zaprage,skonczylam dobre studia,jestem operatywna,ladna,niezalezna,po co mam mienic swe zycie o 180 stopni,pchac sie w pieluchy,kaszki ,kupki i tracic kase na dzieci,ktore nie wiadomo czy mi na starosc podadza szklanke wody,zycie krotjko trwa,wazne zeby byc szczesliwym a nie wiecznie zrzedzaca baba ze brak jej pieniedzy i ze ona taka umeczona...ja moge miec niejednego,ale godnosc mam i stalego kochanka od lat

Gość olivia dunhammm
szkoda tylko, ze na deklaracjach o rozwodzie sie zazwyczaj konczy. No, ale wmawiajcie sobie dalej. Zal.pl

kochanka czyjegos meza jestes w duzym bledzie mylac tak o "zonach" no ale kazdy ma prawu wypowiedzenia sie mam nadzieje ze jeste duza dziwczynka i wiesz jakie konsekwencje sa za takimi zwiazkami zycze ci abys na starosc byla stara panna sokro tak ci dobrze samemu (zart) ;) A tak serio obys za kilka lat nie zalowala tego co teraz piszeszesz

Gdybym chciała- rozbiłabym niejedno małżeństwo ale ja mam to w dupie! Nie potrzebuje jakiegos ku..a na stałe. Mam siebie, pieniądze,jestem wolna, niezależna, mogę życ jak chce i na pewno nigdy nie wyjdę za maz i nie będę miała bachorów Dlaczego faceci wolą mnie a nie nudne zony? Żony są zaniedbane, chmurne,z ciągłymi pretensjami, zajęte dziećmi i garami a .... ...u mnie zawsze znajdą dobry seks, czułe słowo,spokój, rozmowę o dobrej książce, o filmie, o wystawie. Nie muszą mi się z niczego tłumaczyć, bo ja tego nie chce. Dlaczego chcą odejść od żon???Do mnie...

Kochanka ma wszystkie zalety, których brak żonie Tak naprawdę wszyscy faceci szybko mi sie nudzą, i kiedy widzę że facet robi maślane oczka, zaczyna mówić mi o miłości i o rozwodzie -wtedy sama mówię mu: spadaj mały i wracaj do żonki, było fajnie ale to koniec!!