Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tymson

Alior Bank

Polecane posty

Mam zamiar założyć sobie konto i lokatę w Alior Banku. Co sądzicie o ich usługach? Mieliście może jakieś problemy z tym bankiem?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaAaaav
nie, problemów wielkich nie. strasznie długo cos ksieguja, czasami nawet 7 dni. pobieraja opłaty za karte- a mówia, ze nie, ze 0zł. i strasznie wolno strona chodzi.

Gość iohjoi
Bank zalozony przez pare bogaczy, ktorzy najpierw nachapali sie w innym banku, sorry, ale wole wiarygodne, duze banki niz takie cos

Gość ja jestem zadowolona
Ja mam tu konto, bo w sumie do niczego innego go nie potrzebuję oprócz tego by z pracy kasa wpływała na konto i żebym mogła robić jakieś przelewy internetowe na allegro. Karta by zapłacić w sklepie też jest przydatna. Mam normalna kartę debetową. Żadnych lokat. Nie wiem jak to z tym jest. Pobierają mi 5 zł za prowadzenie karty. Ale za nic więcej nie płacę. Jeśli dostaję kasę z pracy zawsze dostaję tego samego dnia przelew. Jeśli ja wykonuję jakieś transakcję to owszem zanim pojawi się ta operacja w historii mija kilka dni. Ale podgląd na stan konta jest zawsze dostepne. Wyświetla się saldo księgowane i saldo dostępne. W dostępnym wszystko jest aktualne nawet jeśli jeszcze nie ma tego w historii rachunku. Ja jestem zadowolona. Plusem to jest, że można wyplacac kase ze wszystkich bankomatow. Mnie strona działa bez zarzutu. I jak na moje potrzeby jest to idealne konto.

Ja mam lokaty w mbanku i eurobanku, ale nie sa one dla mnie zrodlem wielkiego dochodu - ot co, by zapobiec utracie wartosci. Jesli jest pewne zrodlo dochodu to w ten sposob najlepiej traktowac lokaty.