Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IzaaCZZZ

Jakieś dwie panny subskrybują na fejsie mego faceta

Polecane posty

Gość IzaaCZZZ

Co to może oznaczać?

Gość kanta_lupa
nie wiem, a może napisz po polsku ? .

Gość IzaaCZZZ
A co tu nie jest po polsku? Myślałam, że skrót fejs (od facebooka) już dawno się przyjął...

Gość kanta_lupa
no to myśl dalej .

Gość IzaaCZZZ
Dla mnie to naturalne, że tak się mówi, więc zdziwiłam się nieco, kiedy zapytałaś. Jeśli ktoś ma konto na facebooku i wie w czym rzecz, proszę o odzew.

Gość kanta_lupa
wiem co to jest fejs ale tego zdania chyba nikt nie rozumie, skoro nie ma odzewu .

Gość IzaaCZZZ
Myślałam nad tą prowokacją przez 30 minut i taki słaby odzew :(

Gość fdbvfbv
chodzi o słowo subskrypcja

Gość kanta_lupa
Subskrypcja - to mechanizm (element stron WWW) służący do pobierania od użytkowników ich adresów e-mail, które są katalogowane w bazach danych i używane do wysyłania określonych informacji (np. newslettera czy ofert handlowych). Element składa się z formularza, w którym użytkownik wpisuje swój e-mail oraz przycisku, który wysyła zawartość formularza do skryptu przetwarzającego. W celu uniknięcia rozsyłania informacji do osób, które sobie tego nie życzą - po zapisaniu się do subskrypcji na podany e-mail przychodzi list (generowany automatycznie), który zawiera link. Dopiero po kliknięciu łącza użytkownik jest zapisywany na listę mailingową i od tego momentu może otrzymywać informacje. Mechanizm subskrypcji zawiera również możliwość wypisania się z listy mailingowej przez użytkownika w dowolnym momencie. o to ci chyba chodzi, ale nadal nic mi to nie mówi, co robią te panny :-) .

Gość fdbvfbv
a ze słownika to znaczy abonament więc na dobrą sprawę autorka sama nie wie o czym pisze:)

Gość ogóle to jest zabawne
laska jest tępa facet jest tępy i panienki też są tępe subskrbować czyjeś wypocini na fejsie :D no chyba że on ma jakiś specjalistyczny profil i pisze tam coś mądrego. Ale pewnie ma "IdeM na MelANż" :classic_cool: