Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaCzarna

Prośba o przetłumaczenie zdania na język ARABSKI

Polecane posty

Gość TaCzarna

Była bym bardzo wdzieczna gdyby osoba znająca ten język przetłumaczyła mi " jesteś tym kim wierzysz że jesteś " na język arabski. Czekam na odpowiedzi ;)

Gość Ganta
Ale beznadziejne zdanie :D Motta powinny mieć sens, a to jest bez sensu :O Jeszcze napisane w brudnym, arabskim języku. No okropieństwo :O A teraz jestem pająkiem, bo myślę, że nim jestem :O No co za gówno :O

Gość TaCzarna
Nie pytałam co sądzisz na ten temat tylko czy ktoś potrafi to przetłumaczyć, czyż nie ? Twoja opinia na ten temat ch*j mnie obchodzi.. Dla mnie to ma sens a dlaczego to już moja sprawa.

Gość dgdfgdfhdfh
proszę

Gość TaCzarna
Do zdesperowana domowa żona. znalazlam cos takiego na necie, czy jest to poprawnie zapisane?? nie chce korzystac z translatorow bo nie im nie ufam, ale dzieki :)

Gość TaCzarna
Niestety nie da się tego tutaj wkleić. chodzi mi o zapis jak ja to mowie ślaczkami bo nie wiem jak to się fachowo nazywa. wybaczcie :X

Gość google translate jest ok
przełumacz sobie na arabki potem z arabskiego na polski - nieco zmieniony ale jest potem znowu na arabski i znowu na polski - doszliśmy do momentu, gdzie na pewno jest dobrze bo zawsze znaczy to samo :)