Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marciocha 790

rozmowa kwalifikacyjna w restauracji

Polecane posty

Gość Marciocha 790

W środe ide na rozmowe. Macie może jakieś rady, jak zachować się na rozmowie w RESTAURACJI? Jeszcze na takiej nie byłam i troche sie stresuje. Przyjsc wcześniej i zaczekać w środku? Może to głupie, ale nie wiem..

Gość szzz
przyjdź kilka minut przed czasem. Pracodawca moze zwrocic uwage na twoje dłonie, lepiej miej krótko przycięte,czyste paznokcie i odsunięte skórki. Odradzam załozenie na dlonie osdób typu pierścionki, bransoletki.Na dłonie czesto patrzą bo rękami bedziesz robic jedzenie (chyba ze bedziesz kelnerką). Dobrze by było jakbys wczesniej poznała menu tej restauracji i miała jakies pojęcie o serwowanych przez nich dania

Gość ale ty masz rozmowe w rest
czy bedziesz tam pracowac? bo post powyzej mnie zmylił:(

Popieram Jesli w restauracji na stanowisko kelnerki to tak: pazurki lafnie opilowane krotko sciete z bizuterii na dloniac jedynie obraczka jesli jestes mezatka odradzam tez dlugie kolczyki czy lancuszki jesli noisz kolczyki to np typu wkretki lancuszek po szyi krociutenski ewentualnie jakas malutka przywieszka wloski jesli dlugie to zwiazane w konski ogon w warkocz jesli krotkie to opaska doda uroku :) makijaz oszczednie bardzo delikatnie fluid osrobinka bronzera plus rzesy delikatnie wytuszowane skromny stroj bluzka koszulowa zakiet sukienka w kolanko dopuszczalny lekki obcas ok 3-4 cm Powodzonka :)

Gość cool blondi
na moje to autorka ma rozmowe w restauracji w sprawie pracy a nie rozmowe w sprawie pracy w restauracji :D ale ja blondi jestem, wiec mysle po swojemu :classic_cool:

Gość Marciocha 790
Tak cool blondi :). To nie rozmowa na stanowisko w restauracji ;). ale i tak dzięki dziewczyny za życzliwe rady. Najbardziej zatsanawiam się nad tym, czy jeśli będę wczesniej zaczekać w środku, jeśli ta druga osoba np. się spóźni. Co z zamówieniem czegoś itp.? Takie tam praktyczne dylematy ;p

Gość cenna porada nr1
Na pewno nie możesz być tam nachalna, robienie laski pod stołem odpada bo mogłabyś przy tylu ludziach narobić mu siary. Możesz to zrobić później, w jego samochodzie :)

Gość Marciocha 790
nikt mi już więcej nic madrego nie napisze? :(

Gość Marciocha 790
podnoszę wątek...