Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski facet

Czego szukaja Kobiety z dzieckiem....

Polecane posty

Gość Ciekawski facet

Czego szukają w facetach Kobiety z dzieckiem. Jaki facet spełni ich oczekiwania. Proszę o dyskusję.

Gość Ciekawski facet
Ja byłem z kobietą z dzieckiem po 4 miesiącach zostawiła mnie bo zdarzyła się pewna sytuacja a jej były powiedział że nie pozwoli jej wychowywac ze mna jego dziecka. Rozstaliśmy się ale kontakt był utrzymywany. Ja cały czas chciałbym być z Nią ale Ona trzyma mnie na dystans. Nie mówi ani tak ani nie. Nie wiem o co chodzi. I próbują to zrozumieć.

Gość napisz jasniej co sie wydazylo
?? Bo jak mamy doradzać jak nie wiemy o co poszło

Akurat mysle ze moglabym sie wypowiedziec troszke na ten temat.. Jestem samotna matka z dzieckiem od roku spotykam sie z mezczyzna i powiem tak po tym czy jest szczery i uczciwy to wazne dla mnie bylo abym mogla na niego liczyc w kazdej sytuacji :) Chcialam aby zaakceptowal mojego synka i nie wypominal mi po jakims czasie ze on nie musi mi wcale pomagac w wychowaniu bo nie jest to jego dziecko. Na szczescie do takiej sytuacji u8 mnie nie doszlo odpukac :)

Gość Ciekawski facet
Wyjechała na szkolenie i zostawiła małego z Babcią. Mnie poprosiła kilka dni wczesniej abym odwiedził małego jak jej nie będzie. A na dzień przed odjazdem powiedziała żebym tam pojechał jak mi napisze bo moze nie bedzie trzeba. Ja nie pojechałem a jej Mama trochę popiła, mały płakał i wyniknęla afera. Ojciec małego się dowiedział i od tego momentu jak nozem uciął nasz związek. Z dnia na dzień nie miała czasu się spotkac ze mną i to był koniec. Potem pisała że to nie moja wina i nie wie co robić. Dałem jej czas nie naciskałem i teraz chciałbym z nia być. Nawet jej pomogłem w pewniej sprawie finansowo bo miała kłopot i zawsze wie ze na mnie może liczyć a jednak nie chce byc ze mna . O co chodzi???

Gość autorze
taka kobieta oczekuje,że będziesz dla niej równorzędnym partnerem i mądrym opiekunem dla jej dziecka,że je chociażby zaakceptujesz (lub z czasem pokochasz jak swoje). Oczekuje,że będziesz ją wspierał w życiu i będziesz dla niej oparciem.

Gość Ciekawski facet
A ile lat ma dziecko i jaki kontakt masz z byłym meżem??

Chodzi o to, że jeszcze coś czuje do ojca dziecka i nie wie co czuje do Ciebie.

Gość Ciekawski facet
Z ojcem dziecka jest po rozwodzie w ogóle to dziwny facet...

Gość Sama Mammmma
ja ci odpowiem - to , że nie odwiedziłeś chłopca z własnej inicjatywy przekonało ją, że nie interesuje ciebie jego los, nie tęsknisz za nim, nie potrzebujesz z nim kontaktu a każda samotna matka chce by dziecko z jej partnerem miało dobry kontakt i na odwrót. nie mylić z szukaniem tatusia 🖐️

Gość Ciekawski facet
Ja wiem że o to poszło. Żałuję że z wlasniej woli tam nie pojechałem, teraz zrobiłbym to bo bardzo mi na nich zależy. Ale tylko ta jedna sytuacja mogła tak zaważyć że nie chcce ze mna być? Nie chciałaby dać szansy?

Gość autorze
usiądź z nią i na spokojnie szczerze o eszystkim porozmawiajcie. Na spokojnie i szczerze.

Gość justyna 15 z poznania
czego szukają? guza szukają! a przede wszystkim jelenia, ktory będzie wychowywał ich bękarta