Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudyna19861

mamusie zimowe bielsko biała

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkie mamusie!! Jestem z Bielska mam termin na listopad i szukam mamusi które też będą mieć zimowe dzieciaki:) powymieniać sie doświadczeniami... Macie dość już tych wszystkich, nie koniecznie pięknych uroków ciąży:(

witam tez jestem z BB i mam na listopad termin :) a dokładnie na którego listopada ?

Dokładnie to na 16 listopada ale na dzień dzisiejszy będę miała cc więc początkiem listopada pewnie mnie umówią. A Ty na którego? gdzie chcesz rodzic?

ja tak samo bede miec cc w eskulapie i mam przyjechac 28 pazdziernika termin mam na 3 listopada juz sie zaczynam powoli stresowac :) tym bardziej ze jeszcze nic nie mam dla dzidziusia tylko wozek :) a jak u Ciebie z zakupami ? z tego co czytam to wszystkie dziewczyny rodzace w listopadzie prawie wszystko maja :)

Gość artemida z matplanety
Zazdroszcze Wam Eskulapa.Gdybym tylko miala blizej to bym sie nie wachała a tak mimo wskazan do ponownego cc mam stracha czy je zrobią

Mam termin na 28listopada

artemida a skąd jestes ? mi doktorka powiedziala ze jak już mialam raz cc to za drugim razem tez musi byc cc ale niewiem czy wszedzie to praktykują ...

Niestety z wwy

Dotek-niestety to tylko teoria z tym ponownym cc.Tak robią jak było ciecie klasyczne a jak nie to decyzja zalezy od lekarza

a miałas wskazania do pierwszego cc ? mam nadzieje ze zrobia Ci i drugie ja sobie jakos nie wyobrazam jak bym miala rodzic teraz sn :)

Dziewczyny ja tez jestem po pierwszym cc rodziłam 2007 roku właśnie w eskulapie. Teram będę miała na Wyspiańskiego. Rozmawiałam z lekarzem prowadzącym ( pracuje na Wyspiańskiego) i nie zawsze drugi poród musi by przez cc. Ja mam ściśnioną miednicę i dziecko dośc sporo przybiera także nie będą mnie męczyc:)

Lece dziewczyny.Mam skurcze od wczoraj i musze to zbadac.27pazdziernika mam wizyte w Eskulapie u dr Biernackiego,jesli nie bede miała pewnosci do cc w Wwie to na nią jadę i rodze tam.

U mnie cc było ze wzgledu na brak postepu porodu i grożaca zamartwice wiec teraz jedynym w sumie wskazaniem jest stan po cc(2,5roku temu) i 2 miesniaki.

W Eskulapie nie będzie żadnego problemu po prostu umówią cię na termin i zrobią cc. Także ja bym nie ryzykowała naturalnie rodzic:(

Dziękuję :) I Wam tez zycze zdrowia. Doti-jesli bede na wizycie to dam znac jak było Tylko ta odległosc mnie troche przeraza..5godz pociągiem

Klaudyna-rodziłam sn i nigdy wiecej :) Teraz bede miec 3dziecko :) Mam córkę i syna i teraz bedzie syn

Doti z zakupami u mnie ciężko:( mam zamówiony już wózek i czekam może jutro już przyjdzie. A i łóżeczko po starszej córce a tak to nic... :(

No wiem-jest to masakra.Rodziłam 24godz.cóż-miałam 19lat wiec kara musiała byc :( Moje dzieciaki :19 latcórka,2,5syn

I nie przerazajcie sie moim wiekiem :) Mam 38lat

dobrze ze jest ten eskulap zawsze mozna jakos dojechac :) tym bardziej ze taki noworodek prześpi pewnie prawie całą droge. Artemida daj znać jak bedziesz juz wiedziala ze wybierasz sie do bielska. moja koleżanka zas rodzila na wyspiańskiego sn i mowi ze wiadomo bolalo ale nie wybrala by cc i tez mnie namawiala :) ale wole nie :)

nie ma sie czym przerażać :) a na takiej wizycie przed porodem zawsze mozna powiedziec ze masz jakąś traume po pierwszym tak długim porodzie i nie wyobrazasz sobie innego jak cc :)

Dotek-cc nie jest straszne.Wspominam o wiele lepiej niz pierwszy poród.3 doby bez kaszlu,kichania i śmiania się a potem juz z górki

mój będzie drugi za pierwszym razem tem mialam cc w eskulapie 2,5 roku temu byłą córa teraz bedzie syn :)

Róznica spora-jednym z powodów była trauma po porodzie.To głupio brzmi-ale tak było.Brałam tabletki,bardzo długo a potem jak juz chciałam miec dziecko to się nie udawało Dotek-dam znac jeśli bede.