Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paka dla blizniaka

Dziewczyny jest sprawa! Paka dla blizniaka! Wózek dla blizniakow. Wejdzcie...

Polecane posty

Gość paka dla blizniaka

Hej ;) Organizujemy pake dla świeżo upieczonej mamy bliźniaków. Kobieta jest w cięzkiej sytuacji, urodziła bliźniaki, parke- chłopca i dziewczynkę ;) Nawet nie ma w czym tych dzieciaczków wziąść do domu ze szpitala :( Do czego zmierzam- jeśli któraś z Was miałaby do oddania lub tanio do sprzedania wózek dla bliźniaków czekam na odpowiedź, sprawa jest naprawde pilna... Mam nadzieje, że znajdzie sie ktoś z dobrym sercem...

Gość jahjhxccjxmbjcbm
WZIAŚĆ??? to moze mozna tez BRAŚĆ???:O

Gość moje tez nie spało
juz sie czepia jedna pisowni.lepiej napisz cos sensownego.taka pomoc oferujesz blizniakom?

Gość jahjhxccjxmbjcbm
Tak bo nie wierze w takie pseudo inicjatywy:O nie rozumiem jak można robic dzieci ,a potem nie miec ich w co ubrac! ty dasz ciuchy wózek ,a ona to puści na allegro!!! ps: no nie cierpię ludzi którzy nie potrafią pisac poprawnie i tyle!!! a to podstawowy karygodny błąd!

Gość paka dla blizniaka
widocznie oceniasz ludzi ogolnikowo! moze i zrobila blad ale mam to w dupie, nie to jest teraz wazne! a to, ze nie wierzysz w takie akcje to Twoj zakichany problem. organizujemy wyprawke dla potrzebujacej. a nie dla zysku idiotko! jak nie wierzysz to znaczy, ze ty sama od siebie pewnie w zyciu bys nikomu nie pomogla! nie cierpie ludzi co mysla tylko o sobie... a temat dotyczy wozka dla blizniakow! czy ktoras z was ma do sprzedania nie drogo lub oddania???"

Gość skoro masz to w doopie
to ja też mam to w doopie. Co mnie cudze bachory i niezaradność obchodzą ? Chora jest ta kobieta, że nie mogła wcześniej się do porodu przygotować i zarobić na to co na początek potrzebne ? A ojciec gdzie ? Niech go ścignie o alimenty.

Gość wejdz na allegro i szukaj
okazji. na tablica.pl tez. Szukac szukac

Gość do autorki topicu
wejdz na forum pomocne emamy gazeta.pl