Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężki kamień

wdepnełam w wielkie gówno! :(

Polecane posty

Gość ciężki kamień

Chodzi o przyjazn, nie wiem co robic zakolegowałam się z taką jedną dziewczyną o rok starszą odemnie i wg mnie tak jakby po dwóch tygodniach z jednego dnia na dzień staliśmy się przyjaciółmi gadliśmy i gadamy o wszystkim znam jej sekrety itd. ale w tym tygodniu zakolegowałam się z dwiema innymi osobami i też co nieco wiem i przezto mam napmieszane teraz. Bo wychodzi na to że ona kłamie :( Mimo iż ona jest bardzo trudna osobą (ma problemy w domu) wydawało mi się że się dobrze dogadujemy ponieważ jestem trochę bardziej otwarta osobą od niej (ale mamy podobne problemy) ale też bardzo do niej podobną! Nie wiem co robić wychodzi na to że ona w niektórych sprawach kłamie a w innych nie mówi mi wszystkiego :( co mam zrobić?! POMOCY!!!

Gość ciężki kamień
pomocy!!!

Gość ciężki kamień
Chodzi o przyjazn, nie wiem co robic zakolegowałam się z taką jedną dziewczyną o rok starszą odemnie i wg mnie tak jakby po dwóch tygodniach z jednego dnia na dzień staliśmy się przyjaciółmi gadliśmy i gadamy o wszystkim znam jej sekrety itd. ale w tym tygodniu zakolegowałam się z dwiema innymi osobami i też co nieco wiem i przezto mam napmieszane teraz. Bo wychodzi na to że ona kłamie Mimo iż ona jest bardzo trudna osobą (ma problemy w domu) wydawało mi się że się dobrze dogadujemy ponieważ jestem trochę bardziej otwarta osobą od niej (ale mamy podobne problemy) ale też bardzo do niej podobną! Nie wiem co robić wychodzi na to że ona w niektórych sprawach kłamie a w innych nie mówi mi wszystkiego co mam zrobić?! POMOCY!!!

Gość Maćkowsky 2
takie prowo o tej godzinie ci sie chce bebnić:D

Gość ciężki kamień
prowo?! BO ja niemam co robic! Jestem w nowej szkole a nigdy nie miałam przyjaciół więc kogo mam sie zapytać. Widzę że na wasza pomoć niema co liczyć!

Gość ween 101
seX z nieznajomym!!! koniecznie..

Gość ciężki kamień
może mi ktoś doradzi szczeże ???!!!!!!!!!!

Gość ciężki kamień
POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Totalna-Załamka
Już doradzam - KUP SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY!!! szczeRZe - szczeRość !!!

Gość ween 101
, chu.. wie z tego twojego wpisu nie można wywnioskować o co chodzi, jest z patologicznej rodziny? To pewnie ma powody żeby mieć tajemnice pewnie masz z 15 lat a ona 16? W tym wieku ludzie są trudni, ale jeżeli ją lubisz to uważaj na siebie , bądź ostrożna i dalej miej z nią kontakt

Gość ciężki kamień
mam 16 lat pierwsza klasa liceum a na dodatek dysleksja

Gość ciężki kamień
ona jest w ostatniej klasie liceum ma niecałe 18 lat

Gość ween 101
Nigdy nie byłem 16 latką , a w czym problem bo nie czaję ?? W jednych sprawach kłamie a w innych nie mówi całej prawdy? Wyrolowała cie w czymś? Po co kłamie w jakich sprawach? Z twoich wpisów nie wynika nic