Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o nich myslicie hmm

Co myślicie o ludziach ,którzy mają profile z cudzymi zdjęciami? Face,Sympatia ?

Polecane posty

Gość co o nich myslicie hmm

Bo to ostatnio jakas plaga :O na sympatii widze bardzo duzo profili z kradzionymi zdjeciami z roznych blogów ''modowych'' etc

Gość ja padlam ofiarą takiego typa
Ja padłam ofiarą takiego faceta :O Potem próbował mi wmówić ,że on to on :O że przytył ostatnio i ma inną fryzurę buhaha

Gość zorka***
Tez mnie to zastanawia... Bo jesli chca sie z kims faktycznie spotkac, to nie wiem na co licza wstawiajac nie swoje zdjecie na profil :D Bezmozgi jakies:O Czasem moze byc to dyktowane checia zemsty i odwetu na plci przeciwnej... super zdjecie, super bajerowanie, umowienie sie i wystawienie... i baczna obserwacja na ile wystawiony i wystawiona lykna historie o tym, jak zepsulo sie nam auto w drodze na randke i jak nie bylo zasiegu... i jak latwo wybaczamy/wierzymy ladnym, a jak niechetnie chcemy przepuscic taka wpadke tym mniej urodziwym.

Gość ja padlam ofiarą takiego typa
To chyba raczej z kompleksów. Dziewcyzny tez to robią z tego co widzę , swojego czasu miałam konto na Fotka.pl , bardzo dużo profili nastolatek 11-18 lat z fotkami z Nowego Jorku , Toronto itp. Łatwo poznac fałszywke np w mieszkaniach typowo amerykańskie okragłe klamki, charakterystyczne okna, wentylacja zamontowana przy podłodze. No i dziwne jest to ,że taka dziewczynka ma same zdjęcia z niu jorku ,a u nas zadnej... Do tego twarze, zbyt ''amerykanskie'' ,w Polsce takich ludzi sie nie widuje. Faceci niestety przeginają , wstawiają fotki modeli albo sportowców, albo na chama właczają photoshopa i dorabiają sobie mięsnie, zmniejszają brzuch , wyszczupluja ,dorabiają włosy tam gdzie jest lysina ,żenada po prostu. Na forum Men's health dzielą sie radami co i jak :O A mówią na nas ,ze nie przyznajemy sie do prawdziwej wagi i kilogramów? :O