Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZADRUTOWANA-NIESZCZESLIWA

Czy chłopaków odstrasza od dziewczyny aparat na zębach?

Polecane posty

Noszę na zębach aparat metalowy ( u góry i na dole). Jak jestem gdzies na imprezie lub w szkole i podejdzie do mnie jakis koles to dziwnie patrzy, widze jego zdziwienie i odchodzi. Nie mam chlopaka przez metal ;/ a w tym roku studia zaczynam....

Gość aparatka_
Ja zaobserwowałam wręcz odwrotną tendencję - odkąd noszę aparat moje powodzenie wzrosło! ;) Być może wynika to z faktu, że zrobiłam się pewniejsza siebie, bo walczę z moim największym kompleksem i uśmiecham się teraz szeroko, mimo metalu! Jestem wręcz z niego dumna! ;) Głowa do góry, powodzenia!

Gość aparatka_
to wszystko dlatego, że daję chłopakowi do połknięcia silny magnes neodymowy :) zazwyczaj w drinku :classic_cool:

nie martw się.jak tak się zachowują to są to typy facetów na jedną noc,normalnego faceta y nie odstraszyło coś takiego. z tym da się żyć,a okres na który masz go założonego szybko minie i będziesz się uśmiechać pełną gębą :) pozdrawiam

MOZE I MACIE RACJE, ALE U MNIE NAJGORSZE SA SZPARU MIEDZY ZEBAMI, BO MUSIALAM USUNAC......aparatka pewnie masz juz prosciutkie zeby, a ja krzywe....

do aparatka_ a jakiej pasty i plynu do plukania uzywasz? bo mi bardzo kamien nazebny sie robi i zeby juz nie sa takie biale, a pobono wybielajacycjh past nie mozna stosowac jak ktos nosi aparat.

Gość aparatka_
Używam pasy Elmex, pomarańczowej, do tego płyn Listerine, fioletowy. Od czasu do czasu używam też pasty Blanx anty osad - do kupienia w aptece. Też mi orto powiedział, że wybielających nie można, ale nie potrafię się powstrzymać, i co jakiś czas ten Blanx stosuję. Po zdjęciu aparatu i tak mam w planach wybielanie zębów. Moje zęby już są w o wiele lepszym stanie, ale do ideału im jeszcze dalekooo...jeszcze jakieś półtora roku!

ja uzywam plynu i pasty elmex pomaranczowej tylko, po listerine jest zbyt ostry dla mnie

Gość aparatka_
A tak poza tym to zapraszam Cię na nasze wizażowe forum aparatkowe: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=526498 Dowiesz się tam wszystkiego na temat aparatów a i dziewczyny podniosą Cię na duchu, bo wspieramy się bardzo na wzajem ;)

Gość Beate Kempe
ja tam mogę poręczyć za ten tłum, on nie robił niczego złego bijąc tą policjantkę - winny był i tak premier 🖐️

Gość gość
Ja też zauważyłam poprawe przez aparat :D Znalazłam chłopaka który mowi że to jeszcze dodaje ekstra wrażeń przy calowaniu ja jestem zadowolona :p

Gość gość
ja na brak zainteresowania kiedy byłam aparatką nie mogłam marudzić ;)