Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonika1976

tesciowie i info o ciazy

Polecane posty

Gość gonika1976

jestem w 10 tc mieszkamy za granica , 10 dn temu poinformowalismy tesciow o ciazy, ale do tej pory nikt nie zadzwonil i nie zapytal jak sie czuje tym bardziej ze ciaza zagrozona , czy przesadzam(hormony) czy to oni pokazuja swoj stosunek do mnie i wnuka, jest mi poprostu przykro pozdr

przesadzasz. to tylko 10 dni, może oni też potrzebują się oswoić z informacją o wnuku. wrzuć na luz i nie przejmuj się

Gość noijakztym......
przeciez to nie choroba....przesadzasz troszke, z reszta niby sie powiadamia po 12 tygodniu bo do tego czasu duzo moze sie zmienic. zdrowka zycze!

Gość mireczkaa
przesadzasz!

My powiedzielismy rodzinie o ciazy w 6 tyg. teraz jestem w 37 i z tesciowa przez caly ten czas nie zamienilam slowa, rozmawia tylko z moim mezem. Jakos nie jest mi porzykro z tego powodu. Skup sie na sobie i dziecku i nie przejmuj sie takimi rzeczami, szkoda nerwow.

Gość nie ma okresu w ciąży
przesadzasz. :) Jeśli czujesz się dobrze i z ciażą w porządku to czemu inni mają sie dopytywać? Nie wiem czy wytrzymałabyś dopytywanie co chwilę aż do porodu. Wyluzuj. Jeśli chcesz z nimi pogadać to sama się odezwij do nich.

Gość nie ma okresu w ciąży
nie zauważyłam info o zagrożeniu ciązy. Może teściowie nie chcą ci zawrać głowy i cię stresować pytanieami.