Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujesieoszukana,,

Czy moja córka jest na studiach ? Chyba mnie okłamuję ,jak myślicie ?

Polecane posty

Gość czujesieoszukana,,

Może wyjdę na głupią i niedouczoną ,ale studiuje na UMCS , nie zaliczyła dwóch przedmiotów , próbowała zaliczyć 3 razy ,nie udało się , powiedziała mi ze zapłaciła ''za warunkowe zaliczenie'' ze swojego stypendium . Indeksu oczywiście nie widziałam. Dziś rano pojechała , nie wiem co ona tam robi, czy w ogole studiuje??? Czy co?? Czuję ,że mnie okłamuję. Jak to sprawdzić ? Prosze o jakąś rade :)

Gość mateuszek z koluszek
w wielu uczelniach nie ma już indeksów tylko protokoły elektroniczne, zobacz legitymacje czy ma podbitą.

Gość mateuszek z koluszek
chociaz dziwie sie, bo ja dalem otworek w dupie wzamian za zaliczenie. Nic nie płaciłem. Sprawdź jej oko cyklonu.

Gość 098 786 544
odkąd ma się stypendium za niezaliczone przedmioty? chyba że to stare stypendia i tak je ciuła...

Gość Rada na Dziś .....
sory ale od kiedy placi sie za zaliczenie?

Gość 098 786 544
Ja już dawno studiowałam (dziennie),warunkowe miałam raz. I nie pamiętam czy się płaci czy nie...

Nikt nie wie jak jest, może mówić prawdę i być na kolejnym roku z warunkiem (za który się płaci --> do osoby wyżej). Porozmawiaj szxczerze :)

Gość knlbou
na mojej uczelni placi sie za zaliczenie, a i istnieje cos takiego jak warunek czemu mialaby Cie oklamywac?

Gość kjkfcn
Jezu stypendium dostaje sie za oceny z zeszlego roku - moze wtedy miala dobre. A rownie dobrze moze chodzic o stypendium socjalne

Gość kupiłam sobie buty
u mnie sie płaciło 400zł za każdy niezaliczony przedmiot, ale mozna bylo miec maks. 2 takie w semestrze. wtedy sie go nie zaliczalo, tylko powtarzało za rok - czyli powtarzasz tylko niezaliczony przedmiot ale idziesz na nastepny rok i nie tracisz go. wiec pewnie jest na studiach

Gość kupiłam sobie buty
a mowiac ze oplacila warunki ze stypendium - pewnie chodzilo o to, ze poszło z jej kasy, że Ty na to nie bulisz. A stypendium naukowe dostaje sie za rok ubiegly - wtedy mogla miec dobre oceny

Gość janislawa
Za zaliczenie warunkowe nie płaci się.

U mnie na uczelni się płaciło za każde niezaliczenie w terminie,czyli za warunek 350zł.Można było podchodzić 2 razy a jak się nie udało zaliczyć to właśnie ana kolejnym roku studiów trzeba było nadrobić chodzac na swoje przedmioty i dodatkowo na ten,z którego się miało warunek.Także córka może mówić prawde.

u mnie warunek kosztował 800zł, a warunek z seminarium (przełożenie egz. dyplomowego) 1000zł.