Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny_chłopak24lat

Muszę przyznać, że na Sympatii można spotkać bardzo

Polecane posty

Gość Fajny_chłopak24lat

ładne dziewczyny, niedawno założyłem konto i sobie zaczełem przeglądać profile i naprawde bardzo łądne dziewczyny tam są i co ciekawe z opisu całkiem mądre, tylko jedna rzecz mnie zastanawia dlaczego takie dziewczyny są same ? 22-24 lata i sama, łądna, mądra, niby kogoś szuka bo przecierz po to ma tam profil prawda ? Ja nie mam odwagi nic napisać bo jestem dosyć nieśmiały niestety, ale dlatego tutaj wlazłem na kobiece forum tak pogadać troszkę :P

Gość Fajny_chłopak24lat
raczej wątpie niektóre mają po kilka zdjęć i widać charakterystyczne punkty w ich miejscowościach.

Gość Fajny_chłopak24lat
fiku dlaczego tak uważasz ? ja myśle, żę jestem całkiem fajny gość :)

no ja nie moge powiedzec tego samego :) są dwie opcje albo ja wyglądam tak młodo albo kobiety w okolicach mojego wieku wyglądają jak babcie :( Ale chyba jedno i drugie :P

Gość Fajny_chłopak24lat
oj nie oceniaj ludzi po wpisach na forum, a co miałem napisać, że jełop ze mnie ? no proszę cię...

Gość jełop_chłopak24lat
zadowolone jesteście?

Gość Fajny_chłopak24lat
mi sie wydaje, że mam troszke za wysokie wymagania tzn powiedzmy ja jestem średni, ale chciałbym mieć w miare ładną i mądrą dziewczynę, a do takiej z koleji nie mam śmiałości nawet napisać na sympatii, natomiast te mniej urodziwe dziewczyny, po zawodówce czy z dziećmi same puszczają mi jakieś oczka czy coś podobnego, ale chciałbym jednak dziewczynę taką jaką sobie wymarzyłem no i tak kółko sie zamyka niestety :(

Hehe,autorze jak widzisz,o sobie mozna miec wylacznie kiepskie zdanie:D,jak ktos twierdzi ,ze jest fajny to zaraz wszyscy sadza ,ze zarozumialec i nie wiadomo wie co jeszcze.A znacie moi drodzy to-"Kochaj blizniego swego jak SIEBIE SAMEGO?" ;). Ja tez uwazam ,ze jestem fajna-pewnie cos ze mna bardzo nie tak...:D

Gość Fajny_chłopak24lat
oki napiszę co miałem na myśli pisząc, że jestem fajny, może wyprowadzicie mnie z błędu: mam prace, skończyłem szkołę wyższą, mam pasje, zainteresowania, jestem kulturalny, potrafię sie zachować, nie piję alkoholu w dużych ilościach, nie palę, mam szacunek do kobiet, podziwiam je delektuje sie ich urodą no nie wiem co jeszcze to fajny czy nie fajny taki gość ?

Autorze, nie chodzi o to byś sobie ujmował i pisał: "jestem niefajny" :) Co to znaczy "jestem fajny"? Nic to nie znaczy, dla każdego znaczy to co innego. Na przyszłość pisz: jestem atrakcyjnym mężczyzną, inteligentnym, dowcipnym, mającym dystans do siebie, etc.

Nie będziesz wstanie wykazać się swoimi "zaletami" ponieważ zanim to nastąpi zostaniesz odrzucony przez "średni wygląd" cokolwiek to znaczy, tzn. u tych ładnych

" 19:42 [zgłoś do usunięcia] Fajny_chłopak24lat raczej wątpie niektóre mają po kilka zdjęć i widać charakterystyczne punkty w ich miejscowościach." NAWET JAK SĄ ŁADNE I PRAWDZIWE TO NIE ZNACZY ŻE ODPOWIEDNIE:P.ALE JAK ZABULISZ TO MOGĘ UJAWNIĆ SWOJE SWATOWSKIE TALENTY:classic_cool:.JESTEM PROFESJONALISTĄ:classic_cool:.

Gość Fajny_chłopak24lat
ostatnio pracuję nad wyglądem tzn w zasadzie mam jedną wadę zaczęły mi we wczesnym wieku wypadać włosy no i jestem dosyć chudy 72kg przy 180cm, mają na myśli pracuje chyba sobie doczepie troche włosów :) ale to i tak chyba nic nie zmieni w moim wypadku zostanie i tak nieśmiałość.

Gość Fajny_chłopak24lat
dlaczego tak uważasz ?

Gość kasiasty...
To że masz pracę to nie wystarczy. Jak masz 10 tyś na miesiąc to twoje szanse są spore.

Gość 098 786 544
Nie masz odwagi pisać>? A masz odwagę żyć?

Kobieta chce silnego mężczyznę (nie mylić z siłą fizyczną). Ty jesteś słaby, czuć to na kilometr. Podkreślanie "jestem nieśmiały", nie jestem dość ładny itp. :O nie mam odwagio napisac wiadomości na sympatii ... :O

Gość Fajny_chłopak24lat
o to, że mam pracę bardzoej chodzi mi np. że nie spędzam połowy dnia pod budką z piwem czy winem, ani nie włucze sie po ulicach w dresie, chopć i takich widziałem z ładnym dziewczynami.