Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Jaki telefon uważacie za lepszy dla kobiety?????

Polecane posty

Gość łaaaałłłłłłł
ciągle w formie jak widzę

Nie pohacz sobie tyłka na tej zjeżdżalni :D A telefon nie wiem :) nigdy nie przykładalam wagi do takich gadżetów :) mi się wszystkie podobają :)

Gość zdecydowanie lepszy ajfon
:) ale cienzki bardzo :(

Gość Lojalna Jola ona
wow dobry aparat masz dyrektorko :P

Aniołek w kropki Nie pohacz sobie tyłka na tej zjeżdżalni A telefon nie wiem nigdy nie przykładalam wagi do takich gadżetów mi się wszystkie podobają ejńdżel - w razie czego będę liczyć, że przybędziesz na czas z szydełkiem :classic_cool: masz ku temu stosowne kwalifikacje? :)

Gość Jazprobleemem
Mi tam sie podoba lgkp500 dotykowy , ale za to bardzo wygodny , prosty . Nokie tez sa dobre , ale nie polecam dotykowych samsungow

osobiście nie uważam, żeby to zdjęcie było jakieś takie szczególnie ładne... ps..... i mam dylemat - farbować na czarno czy nie ? ;)

Jazprobleemem Mi tam sie podoba lgkp500 dotykowy , ale za to bardzo wygodny , prosty . Nokie tez sa dobre , ale nie polecam dotykowych samsungow dzięki za opinię - możesz powiedzieć, dlaczego te smasungi takie złe... SGS jest bardzo leciutki i taki cienki - fakt trochę duży - ale ma śliczne kolorki ❤️ naprawdę zdjęcia jak żywe wyglądają :)

Gość ale beznadziejnie sobie
wypchalas stanik

Gość Jolajna Loja
tylko czemu wrzucilaś zdjęcie dopiero miesiąc po zrobieniu :P

Gość takie ładne botki mam
samsungi zwlaszcza dotykowe szybko sie psują i sa glupio zorganizowane w srodku ja mam LG i zawsze biore modele tej marki - bardzo je lubie. Maja konkretny, logiczny układ funkcji, sa bardzo wytrzymale (wszystkie moje telefony przezywaly upadki z duzych wysokosci i takie tam problemy), bateria dlugo trzyma.

Gość strasznie wypchany stanik...a
nawet jak naturalne to jakies niepasujace kompletnie do ciala....bleeech, buty jeszcze gorsze, tandeta:)

Gość ale beznadziejnie sobie
nie chodzi o to, ze sobie wypchalas cycki, ze masz plaskie, to kazdy wie, ale zrobilas to tak, że z kilometra widac, ze to deska napchala skarpet czy czegos tam. sama mam male cycki i jak juz bym je miala wypychac, to bym zrobila tak, żeby sie nikt nie zorientowal, a u Ciebie to widac od razu, rzuca sie w oczy strasznie, że 90% tych cycków to tworzywo sztuczne - wypychające

Mada25 nie wybrałabym ani jednego ani drugiego. Najlepsze htc. Htc - odpada - nie wiem dlaczego, ale po prostu odpada i już :)

Jolajna Loja tylko czemu wrzucilaś zdjęcie dopiero miesiąc po zrobieniu od jutra solleeeeennnnnieee obiecuję, że każde zdjęcie jakie mam zostanie w ciągu 30minut od zrobienia opublikowane na forum ;) HOWGH :classic_cool: 🖐️

takie ładne botki mam samsungi zwlaszcza dotykowe szybko sie psują i sa glupio zorganizowane w srodku ja mam LG i zawsze biore modele tej marki - bardzo je lubie. Maja konkretny, logiczny układ funkcji, sa bardzo wytrzymale (wszystkie moje telefony przezywaly upadki z duzych wysokosci i takie tam problemy), bateria dlugo trzyma. 1. jakie botki???? (((:classic_cool:)))) pokaż 2. skoro masz zawsze LG to raczej nie masz porównania -skąd wiesz że się szybko psują? 24 mies gwarancji :classic_cool: po tym już się może psuć - i tak się kupi nowy :D

Gość Jolajna Loja
jaram się :classic_cool:

hehe sa w moim temacie na którym sie udzielałaś. A wiem, bo mój facet miał już 2 samsungi i sie zepsuły, teraz ma nokie. Moj kolega tez mial szajsunga i mu nawalił, znajoma z pracy - też. Nie slysząlam nic dobrego o nich ;-)

takie ładne botki mam hehe sa w moim temacie na którym sie udzielałaś. A wiem, bo mój facet miał już 2 samsungi i sie zepsuły, teraz ma nokie. Moj kolega tez mial szajsunga i mu nawalił, znajoma z pracy - też. Nie slysząlam nic dobrego o nich kurcza mać :P :P :P :P :P ale mieli nowe czy jakieś z odzysku?????

mój facet miał oba nowe - jeden kupił sobie sam, drugi miał w abonamencie, ale po 2 porazkach juz sie oduczył szajsungów. Kolega o ktorym mowa - tez mial nowy w abonamencie. Byla nawet smieszna sytuacja z tym jego psuciem sie - sam dzwonił pod ostatnio wybierany numer i nie chciał przestac - trzeba było wyjąć baterie. Kiedyś pizze zamawialismy i potem ten tel znów sam zadzwonił do babeczki przyjmującej zamówienia. ciekawe jaka miała mine słysząc nasze "o rany ten telefon nie chce przestac dzwonic ratunku co robic - wyjmij baterie, rozwal go!!!" :D A kolezanka to nie wiem, czy miala nowy, ale na tyle, na ile ja znam, nic uzywanego by nie kupiła. Ogolnie firma samsung ma zła renome...

warczypies z takimi sutkami, możesz mieć telefon, nawet z obrotową tarczą i wcale nie jestem złośliwy Jasny poniedziałek WARUŚ :P :P :P czy Ty musisz tak paplać tym jęzorem :classic_cool:

takie ładne botki mam nie strasz mnie bo mi się podoba - :( telewizor mam i dizała PERFEKT :P i faktycznie jest chyba 2 razy lżejszy niż ajfon :P :classic_cool: 🖐️

Hehe :p te sutki faktycznie sie odznaczają pod kiecką :p powinien być sztywniejszy stanik :) no chyba że to był zamierzony efekt :p ale zupełnie niepotrzebnie bo, jak wiemy, faceci wcale nie patrzą na wygląd tylko na wnętrze :p