Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona listonosza

Mój mąż jest listonoszem i spotkała go dziwna sytuacja. Jak myślicie kto to jest

Polecane posty

Gość żona listonosza

Mąż dorabia od 2 miesięcy jako listonosz. Ma cały czas ten sam sektor miasta i w jednym bloku natrafił na dziwną sytuację. Do pewnej pani przychodzi paczka, on dzwoni, kobieta odzywa się przez drzwi i każe zostawić paczkę na wycieraczce a pieniądze podaje pod drzwiami. Mąż ma jej podać też pod drzwiami liste do podpisu. Paczki dość często do niej przychodzą. Kiedy mąż mi o tym opowiedział zaporopnowałam żeby następnym razem jak się sytuacja powtórzy zszedł na półpiętro i poczekał aż kobieta wyjdzie po paczkę. On tak zrobił i wiecie co? Kobieta otwoarzyła drzwi i wysunęła lusterko. Kiedy zobaczyła że mąż dalej stoi szybko zamknęła drzwi. Trochę dziwna sytuacja ale jak myślicie kto tam może mieszkac?

Gość fajna...
TO POWINNI GO ZWOLNIC BO W SUMIE TO NIE WIEM KOMU DAJE PACZKE ...MOZE TO FACET NA KOGOS ZAMAWIA ALBO DZIECKO ODBIERA ...:p

Gość żona listonosza
A jeszcze zapomniałam dodać że próbował dopytać sąsiadów kto tam mieszka i sąsiedzi powiedzieli że oni nie wiedzą bo tamta nigdy nie wychodzi a jest najstarszą mieszkanką.

Gość Pani Kitsune
Może to ekstremalny przypadek fobii społecznej?

Gość powiem i ja .....
może kobieta cierpi na jakąś fobię społeczną boi się ludzi i wyjścia z domu kto wie co ją spotkało w przeszłości ? chyba w sobotę albo piątek na polsacie powtarzali film z Sigourney Weaver pt. " Psychopata " główna bohaterka też cierpiała na podobną chorobę

Gość sdddsddsd
zapewne jakas scizofrenia, lęki, fobia

Gość Ja mam takiego
sąsiada. Niby z wyglądu normalny starszy facet, a ma jakieś lęki i chyba boi się ludzi.