Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w,,w,w,w,w,w

radzicie isc an chorobowe??

Polecane posty

Gość w,,w,w,w,w,w

Mam wypowiedzenie,z mianiam prace , chcialam wybrac urlop to kierownik poprosilz ebym zostala i wtedy mi ekwiwalent wyplaca ale dzisiaj mnie zdenrwowal mowiac do mnie podniesionym tonem, to mu pwoiedzialam ze nie po to sie zgodzilam zostac zeby mnei pouczal i ze ja z siebei dawalam wszystko a on nic nei docenia a ten wpadl w sal i powiedzial zebym sobie uwazal ze sie zemsci, stanelo na tym ze wezme urlop skoro tak, ale pozneij sie pytalm cyz do konca tygodnia moge zostac, co robic

Gość he he heeee
napisz to jeszcze raz , ale tym razem zrozumiale

Gość w,,w,w,w,w,w
no sorki ale wkurwiona jestem , po prostu poszlam na reke ze bede pracowac na wypowiedzeniu bo mam inan prace nagrana a kierownik dzis se zachowal jak swinia

Gość a ja nawet pojde dalej i napis
nie wiem o co chodzi ale poszlabym na chorobowe

Gość w,,w,w,w,w,w
no i mam urlop niewykorzystany, kolega radzi isc an chorobowe a ja mam skrupuly ale widze ze i tak nic nie doceniaja

Gość he he heeee
ale skoro to tylko 3 dni ( do konca tygodnia tak? ) to chociaz ty sie zachowaj z klasą i zostan skoro obiecałas.

Gość w,,w,w,w,w,w
nie 3 dni jeszcze przyszly tydzień ale po co ja mam siedizec jak taka atmosfera a jak mi jaks swinie podloza??

Gość he he heeee
jak masz ich dosc to idz na zwolnienie - ale pilnuj sie bo beda wiedzieli ze lewe. tracisz wtedy troche kasy ,ale mmoże zyskasz więcej spokoju;)

Gość w,,w,w,w,w,w
wiesz ja mam troche chorob wiec nie calkiem lewe , nie bedzie mi kurde ublizal kretyn