Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masarnia

Kto ma dziś słaby dzień??Chyba wszyscy...Winne przeslenie!!!

Polecane posty

Gość Masarnia

Zauważalnie spostrzegam,że dziś wszyscy naokolo maja słaby dzień,objawia się to roznie ,ja np.jestem zakrecon...Sezon przesilenia sie zaczyna...drżyjcie zawałowcy.Macie dziś to samo??

Gość po 20 to chłopak a nie facet ;
a ja leżę chora w łóżku :O

Gość mascota
ja mam objawy przesilenia zawsze kiedy musze isc do pracy. niestety da sie z tym zyc, a nawet trzeba. a u innych tego dzisiaj nie zauwazylam.

Dzis ujdzie wczoraj w pracy tak mnie pikawa klula ze myslalam ze zemdleje mroczki przed oczami w jednej chwili bylam mokra w uszach szum krwi dzis lepiej ale bez rewelacji serce mi nawala na maxa ale to przez stresy mam ich ostatnio multum

Gość Brzenczyszczykiewicz
dzień był do kitu wkurwiłem się niepomiernie gdy na swojej ulicy znów ujrzałem pseudopatrol policji z dwiema dziewczynkami w składzie. szmaty robiły groźne i ponure miny i były niesamowicie dumne że PILNUJĄ ŁADU I PORZĄDKU ale nawet dwóch zwykłych gimnazjalistów rozsmarowałoby dziffki na płocie niczego się kurwa nie uczą w tej policji. dwie szmaty też uwierzyły że pilnują porządku w Zielonej Górze - z wiadomym skutkiem. do garów!!!! :O