Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosyyypomocyyyy

co zrobić aby włosów na głowie było więcej??

Polecane posty

Gość włosyyypomocyyyy

Od jakiegoś czasu mam pewien problem, a mianowicie - mała ilość włosów na głowie. Farbowałam je kilka razy i od tej pory wypadają mi w dużych ilościach, a ponadto są cienkie. Kiedyś miałam bujne i zdrowe włosy i chciałabym do takich powrócić, ale nadal je farbując. Czy znacie jakieś szampony, odzywki, preparaty żeby osiągnąć taki efekt??

Gość szampon
z apteki szampon pregaine niezawodny , miałąm ten sam problem i naprawdę pomógł ! po nim koniecznie odżywka , bo jeśli długie to sięich nie rozczesze ...

Gość kasia001
tylko przeszczep z kapy renifera

*przede wszystkim nie susz ich suszarką, nie prostuj, nie męcz, tak często jak się da. *nie chodź spać z mokrą głową, nie rozczesuj mokrych włosów szczotką, tylko szerokim, grubym grzebieniem *maska: jajko + olejek rycynowy + sok z cytryny + miód -40min na głowie *odżywka Vax do włosów *szampon z czarnej rzepy - on wzmacnia włosy *tabletki ze skrzypem polnym - humovit, labovital *Pij dużo wody, to tez pomaga nawilżyć włosy

Gość fajny temat ale
dziewczyny czy to prawda ze mycie glowy do tylu ma znaczenie a nie pochylenie sie w dol? Na pewno latwioej jesli ktos ma prysznic to od razu myje glowe odchylajac do tylu ja mam wanne i najpierw myje glowe pochylajac nad wanna a nastepnie kapiel.