Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe to jest

czy psychoterapia pomoże zapomnieć

Polecane posty

Gość ciekawe to jest

o miłości? pogodzić się z tym, że było i minęło?

Gość znalezione w necie
"Kochaj nadal, milosc nie rani. Kiedy Ci si sni mysl o niej z miloscia, nie boj sie tego robic. Kiedy pojawiaja sie mysli o Niej to nie boj sie ich rowniez, kochaj ja, nie obrzydzaj, nie staraj sie zabijac tej milosci. Kiedy zabijasz milosc to na jej miejsce pojawiaja sie zle, negatywne mysli ktore przynosza depresje. Kiedys mialem to samo co Ty, kochalem ale nie probowalem zabijac milosci. Z czasem milosc sama odeszla, bezbolesnie."

Gość ciekawe to jest
znów mnie zbiera na łzy

Gość taki jeden samcowaty
jak jesteś tak popiepszona jak ja to nie... Lekarz śmiał się żebym jej kapliczkę wybudował i zrobiłem sobie kącik w pokoju... Ponoć jeśli sam tego nie będę chciał to się nie da. Chyba że psychotropy i jak robocik. Pozdrawiam to już 5 lat :)

Gość bentley
bzdury lepiej odciąć się zapomnieć im szybciej tym lepiej najgorsze jest myślenie i złudna nadzieja co odeszło nie wróci ... PS klina kliem lecz ...

Gość ciekawe to jest
bo tak naprawdę nie chcesz zapomnieć o czymś, co było piękne i nadało sens Twojemu życiu.

Gość macius iluzjooooooooo
ja dzisiaj sie rozbeczałam w autobusie ;D :D a rok od rozstania już ;) ale po południu postanowiłam ; - wyspać sie - wypłakac z całych sił - napisał kumpel - odespałam sie wyszłam :) spotykałam dawno niewidzianą kolezanke byłam na wykładzie i ubawilam sie setnie mam juz mojego exxa w duuuuuuuupie z nami koniec to twoja wina nie bede sie starac