Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nenewa8989

Chce ładne zdjęcia z moimi psami. Zrobi mi fotograf?

Polecane posty

Gość nenewa8989

Chce zrobic sobie duże ładne zdjęcie z moimi psami, takie do oprawienia w ramke i powieszenia na ścianie. Myślicie, że fotograf sie zgodzi na przyprowadzenie psów do studia i czy w ogóle jakiś robi takie zdjęcia. Słyszeliście moze?

Gość dominika_d
ja jestem fotografem i na pewno bym się zgodziła :) A nie lepiej w plenerze tylko w studiu? :) możesz mieć super sesje plenerową z psami, zwłaszcza, że pięknie jesień się zaczyna i kolory przecudne. Poszukaj u siebie w mieście- z pewnością wielu się zgodzi , to nawet fajna odskocznia od sesji ślubnych itd. dla fotografa oraz dobra zabawa :) powodzenia

Gość nenewa8989
no w sumie w plenerze też mogły by byc ładne ale pewnie droższe bo fotograf by musiał dojechac np do parku. a do studia się zgodzi z psami przyjsc? to duże psy

Gość dominika_d
to już zależy od fotografa i od tego, jakie studio. Ale ja np. mam 2 tła przenośne na stelażach na takie wypadki. Wtedy np. wynosze to tło (3,5,m x 2,) na zewnątrz- np. do ogrodu i na jego tle robię zdjęcia na zewnatrz- wygladaja jak robione w studio bo to to samo tło, co w studiu :) Także wszystko można. Możesz spróbować i z tłem i w plenerze wtedy. Albo popros jakiegos znajomego z dobrym aparatem o sesje- gwarantuje, ze kilka dobrych zdjec mu sie uda zrobic- potem jeszcze ladnie je obrobic i juz :)