Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurittta

Jestem bita, czy to normalne?

Polecane posty

Gość Aurittta

Witam. Mam 17 lat i chciałam przedstawić swój problem. Od 10 roku życia jestem karana fizycznie przez ojca. To znaczy polega to na tym, że moje przewinienia z całego tygodnia są spisywane w zeszycie i w każdą niedzielę odbywa się wymierzanie kary. Przebieg karania jest zawsze taki sam. Odbywa się to zawsze w niedzielę po powrocie z kościoła, gdyż jestem również zmuszana żeby uczestniczyć we mszach. Najpierw muszę rozebrać się do naga i przynieść szpicrutę. Później muszę stojąc schylić się i złapać się poręczy fotela. W takiej pozycji dostaję odpowiednią ilość uderzeń na uda i na pośladki. Jest ustalona zasada ile uderzeń za co. Np. za ocenę dostateczną w szkole jest 5 uderzeń. Za 2 w szkole jest 10 uderzeń. Za każdą jedynkę 20. Za każdą minutę spóźnienia do domu po ustalonej godzinie jest jedno uderzenie. Rzadko kiedy nie uzbiera mi się żadna kara. Zazwyczaj dostaję od 10 do 20 uderzeń. Max to było chyba 90 jak wracałam od koleżanki i stanęła komunikacja przez co spóźniłam się ponad godzinę do domu. Przy siedemdziesięciu zsikałam się z bólu i wtedy ojciec odłożył resztę kary na następny tydzień. Ponieważ rzadko kiedy nie uzbiera mi się żadna kara to non stop chodzę z czerwonymi pręgami na udach i tyłku. Jak jedne zaczynają schodzić to dostaję kolejne. Dlatego nie mogę chodzić na basen ani w krótkich spódniczkach że nie wspomnę o możliwości żeby mieć chłopaka. Proszę o odpowiedź czy takie zasady są normalne i czy to prawda, że skoro jestem w domu ojca to muszę to akceptować dopóki się nie wyprowadzę?

Gość ffgggjjjjjjjjj
Uważam że rodzice mają prawo stosować swoje metody wychowawcze. Nawet jeżeli teraz to Ci się nie podoba to w przyszłości może docenisz to co robią rodzice :)

Gość elag
a moj ojciec zawsze bije mnie wgoły tyłek mam 16 lat juz nie daje rady jak cos tylko mu nie tak kaze sie kłąść wypiąc tyłek sciąga mi majtki i leje ręką

Gość funvooood
masakra :/

Gość tfhfghfghfghfg
mozesz zagrozic ojcu ze to zglosisz na policje

Gość mamaAniołków
ty tak naprawdę z tym biciem?o jezu laska uciekaj od tego ojca przecież dzieckiem bez głosu nie jesteś

Gość nfkd;evm
aż trudno uwierzyć że to nie prowo, jeśli piszesz prawde to zgłoś tego głupiego starego na policje

Gość sasasaa554
:D :D za duzo spanking tube sie naogladalas, a tatusia poznalas przez ogloszenia matrymonialne hhehee

Gość ileeeeeeeeezz
tak, to normalne.... wyłącznie w POLSCE!

Gość ileeeeeeeeezz
no to może czas pomyśleć o swoim zachowaniu? Jak leje to ma powód a zapewne aniołek nie jesteś bo w to nie uwierzę. ty powinnas isc za kratki za ten komentarz...

Gość gość
U mnie ojciec najpierw rozmawia czemu tak zrobilam idziemy do toalety on kaze zdjac wszystko dotyka sutknw i piersi nastepnie c*pki sprawdza czy sie masturbuje czy myje dokladnie czy w szkole jestem grzeczna i wtedy wymierza mi kare czasami pasem dostaje lub kablem czastami igle mi w d*pe wbija a jak mam brudna c*pe to mi ja myje i sciska suty za kare

Gość gość
Do sasasaa54 Otóż to.Otóż to.10/10:D

Gość Aurittta
Witam. Widzę,że dyskusja na moim temacie się rozwinęła więc pozwolę sobie coś sprostować. W temacie powinno być jeszcze,że mnie to podnieca i czy to jest normalne.:classic_cool:

Gość GogościuGo
Jestem prawie pewien że na tym forum 99% tematów o karach cielesnych zakładana jest przez fanów s/m,spanking,bondage etc etc:classic_cool: Przynajmniej zawsze rozwijają się one w komentarzach w tym kierunku.

Gość Aurittta
za zgloszenie na policje jest 230 posów!

Gość gość
w twojej sytuacji od Maryi otrzymasz pomoc , gdyż ona kocha nieskończenie.

Gość gość
Prowo zboka.

Gość gość
K***a. Jak można bić dzieci, bo komunikacja stanęła. Radzę to gdzieś zgłosić

Gość gość
Lecz się co Ty człowieku za tematy wymyślasz na kafe...porazka

Gość gość
Ja od dziecka miałem podobnie, tylko że było to czterdzieści lat temu. Wtedy było naprawdę chyba bardzo mało dzieci, które nie dostawały w domu lania. U nas bała tzw "wypłata - tygodniówka", gdzie co sobotę wieczorem po kolacji i kąpieli dostawałem od taty lania rzemienną dyscypliną, zawsze na gołą pupę. Miałem także swój "zeszyt przewinień" gdzie musiałem pisać o wszystkim: bałagan w pokoju, oceny, kłamstwa, spóźnienia, naprawdę o wszystkim, nawet o mówieniu brzydkich wyrazów. Do lania musiałem się przełożyć z gołą pupą na tylnym oparciu fotela, trzymając cały czas ręce na jego oparciu. Za oderwanie rąk od poręczy, żeby zasłonić pupę przed biciem dostawałem dodatkowe baty. Nie jesteś odosobniona w takim traktowaniu, życzę Ci tylko powodzenia w znoszeniu tych kar.

Gość gość
Ja mieszkam z babcią ;) Bije mnie, szarpie, szczypie i wyzywa. Czy to też jest normalne?

Gość cooliberek
nie

Gość gość
haaaaah

Gość gość
na policję i niech taka "rodzina" idzie siedzieć do więzienia!