Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xu

Puszczalskie dla zabawy i dziewice na żony, tak?!

Polecane posty

Gość Xu

Wytłumaczcie mi szanowni Panowie, jak to jest, że dla seksu rozrywkowego, zabawy i rozluźnienia tłuczecie się po klubach i wyrywacie różne laski, albo też wiążecie się z dziewczynami ktore wam robia usługi w łóżku, sprzataja i gotują na stancji... a jak przychodzi do kandydatek na żony, to mówicie o nieee! Takie łatwe laski nie mogą byc matkami moich dzieci, w życiu! Ja chce porządnej, ułożonej kobiety o niczym nieskalanej moralności i klasie! Czyli sami wyśmiewacie się z tych pierwszych i zarzucacie im złe prowadzenie się i lekkie obyczaje, choć SAMI! korzystacie chętnie z ich usług, dajecie się pieścić i podziwiać. Wyjaśni mi ktoś tą hipokryzję?

faceci ci tego nie wytlumacza bo sami nie wiedza :D szczerze jakbym byla facetem tez bym tak robila...od tego sa mezczyzni w koncu

Gość Sanetta
od tego czyli od czego?

Gość starzejący się
Panowie? Raczej szczeniaki, kiedyś sam tak robiłem dziś najzwyczajniej w świecie mi się nie chce. Jeśli akurat żony nie ma, a mam ochotę to po prostu umawiam się z jakąś laską z odloty.pl są wbrew pozorom dużo czystsze niż dyskotekowo-klubowe szmatki. No i znają się na rzemiośle. :D

Gość w ostatecznym rozrachunku
lepiej być nawet brzydkim pasztetem niż chłopem, każdy chłop ci to powie po skończeniu 60 lat.....

Gość Samczy Darwinista
To nie jest żadna hipokryzja a podstawy darwinizmu i elementarnych instynktów samozachowawczych. Celem każdego organizmu jest przekazanie swoich genów dalej. Człowiek jest istotą rozdzielnopłciową u których młode osobniki długo dojrzewają, więc trzeba znaleźć odpowiednią partnerkę do rozpłodu. Jeśli jesteś kobieta która odczuwa ciągle w peezdzie ruje to niestety nie będziesz w opinii większości samców nadawała się na stałą partnerkę vel żonę. Czemu? Ponieważ: - istnieje duże ryzyko zdrady z innym samcem, zapłodnienie ciebie przez niego i wychowywanie nieswojego dziecka. - Przekazanie twoich genów kurewstwa, co z kolei zmniejszałoby szanse na dobrą reprodukcję przez obecne potomstwo w przyszłości. Oczywiście dziś są testy na ojcostwo, ale atawizm i instynkty pozostały. 🖐️

faceci sa po to zeby sie pieprzyc z kim popadnie... ale darwinista wyjasnil co nieco. od samca nie ma co oczekiwac ze bedzie myslal tak jak kobieta (milosc na cale zycie bla bla bla) dopoki maja chcice to beda sie robac jak kroliki...jak ich wacek zacznie zawodzic to znajda sobie ostoje zwana zona :D i zaczna pieprzyc o milosci zeby samemu nie byc na starosc haha!

Gość mash8
was? takie pitolenie zaden normalny nie chce brac slubu, to tylko taka wymówka. bo nie chcą się żenić, naprawdę tego nie uchwyciłaś ;>? na Twoim miejscu hm hm hm bym go zlewała pewnie bo to troche zrozumiałe. ślub to tylko przeszkoda tak naprawdę

Gość obywatel....,,,,,
bo my samce szukamy: Dobrej, łagodnej, zadbanej, miłej, tolerancyjnej, ciepłej, uczciwej, niewinnej... Dupy

Gość jkklklkkkkkk
kobiety też to robią. na męża porządny i dobrze ustawiony facet, a na kochanka szalony.

to jest diabelska sprawa szatan ma władze nad ciałem naszym i potrafi rozpalic namietnosc

Gość Szyszka,
Tak kobiety do zabawy wybierają szalonych kolesi, szybka jazda autem, na dyskoteki, imprezy A na męża spokojnego, ze stałą pracą, ułożonego, porządnego To normalna zarówno w przypadku kobiet jak i facetów

Gość LadyMakbet111
hmm no wlasnie nie jest tak samo, bo kobiety ktore wybieraja tych ''szalonych''jak to nazwalas i wspomialas o szybkim aucie i innych glupotach , to mniejszosc, glupie dyskotekowe laseczki. a taka jest prawda ze faceci do zwiazku na stale szukaja swietej dziewicy ( ktora ma jeszcze byc sukka w lozku paradoksalnie ) a wczesniej sie rypali z kim popadnie..... beznadziejni sa