Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Araaaaa

Praca w banku zarobki

Polecane posty

Gość Araaaaa

Witam jaką kwotę netto powiedzieć na rozmowie kwalifikacyjnej - zadania - obsługa klienta i doradztwo w zakresie produktów banku. Dane dodatkowe 2 lata doświadczenia w temacie. Proszę o pomoc miejsce pracy Częstochowa

Gość jak to dupa
Moja koleżanka dostała 2000 netto. Tak też chciała.

Gość skoro masz doswiadczenie-
myślę, ze 2,5 tys na rękę.

Gość jak to dupa
Ale ona pracuje w znacznie mniejszym mieście niż Częstochowa i nie musi dojeżdżać, więc się nie targowała o więcej.

Gość Araaaaa
znaczy się obowiązków będzie o wiele więcej niż zapisałem mianowicie obsługa firm pod kątem księgowym i doradztwo podatkowe

Gość Araaaaa
Myślę że 2,5 powiem co to jest zresztą na te ceny choć pewnie mało kogo to interesuje.... takie Częstochowskie klimaty

Gość isdxaisc
Za 2 tys to by mi sie z lozka wstawac nie chcialo.

Gość strudalka
3400 brutto

Gość Araaaaa
tak 3400 brutto tak ok ok 2400 netto

Gość agnella11
Myślę, że powinnaś wyjść od 4000 brutto. Zawsze jest z czego stargować:) Jak jesteś dobra w tym, co robisz - ceń się. Bankowcy to takie środowisko, że wiedzą, kto jest dobry, trzeba sobie wyrobić opinię na rynku. No i przygotuj się do rozmowy. Sama rekrutuję i irytuje mnie, jak kandydat przychodzi na rozmowę bez przygotowania.

Gość moniastewka
Araaaa ciekawa jestem ile dostałaś pensji... myślę, że 2000 netto podstawy to max...

Gość od dziś pracuje
2500 brutto , powiedz ze na poczatek interesuje Cie 2000 na rękę podstawy , jako doradca sama wiesz ze dorobiszz połowe z tego spokojnie

Zależy co będziesz w tym banku robić. Najłatwiej zarzucić "praca w banku" Ja mam swoją działalność gospodarczą, pracuje głównie przy kredytach hipotecznych, zarabiam więcej .

Gość od dziś pracuje
ja mam 5 lat dosw w banku i od jutra zasuwam na kasiew markecie , miło co ?

Gość hrum himpor
ja w Wawie na stanowisku o którym piszesz mam 1200 na rękę :/ a też chciałam najmarniej 2000 koła na rękę

Gość fkiki fkiki
jakiś czas temu postanowiłm trochę dorobić zapisując się do programu partnerskiego Chomikuj. zakłada się tam po prostu konto (można to zrobić pod tym linkiem: http://chomikuj.pl/?page=474376 ) przystępuje się do programu i rozsyła linki chomikuj w różne miejsca. jeśli ktoś wejdzie przez nasz link na chomikuj i wykupi jakiś transfer to otrzymujemy od tego prowizję, zazwyczaj jest to kilka groszy. kokosów nie zarabiam ale starcza mi na skromne kieszonkowe a poświęcam temu tylko chwilkę dziennie. czy ktoś z was ma doświadczenia z jakimiś innymi programami partnerskimi? albo działa też na chomikuj? Jak ktoś jest zainteresowany to tu zakłada się konto http://chomikuj.pl/?page=474376 potem klika się w swoje konto i po lewej stronie na dole jest baner z programem partnerskim, polecam.