Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polnoc i poludnie

tajemniczy pierscionek

Polecane posty

Gość polnoc i poludnie

Jeśli kobieta nosi na palcu pierścionek, to zawsze znaczy, że kogoś ma? Czy kobiety noszą czasem pierścionki zupełnie bez powodu? Zupełnie nigdy się nad tym nie zastanawiałem i teraz nagle pojawiły takie wątpliwości :)

pierścionek to "tajemnica" , którą trzeba rozszyfrować szybko i skutecznie...wtedy się dowiesz jakie ma znaczenie...

Gość creativesparkpurtv
to zalezy na jakim palcu i ręce

Gość twims
Ja często noszę pierścionek zupełnie bez powodu, więc wszystko możliwe.

Gość twims
...albo po prostu ozdoba :>

Gość polnoc i poludnie
Racja, ona jest jedyną osobą, która może mi na to pytanie odpowiedzieć :) I tak też zrobię, postaram się to jakoś rozszyfrować. Nie będę z tym czekał tygodniami. Ona jest wartościową kobietą i dlatego to może dla niej znaczyć coś więcej. Co do samych błyskotek, raczej ich nie nosi, jedynie ten pierścionek.

Gość twims
Ja mam jeden pierścionek który jakby się uprzeć można uznać za wyglądający na zaręczynowy, a dostałam go od chrzestnej. I noszę często, bo jest ładny no i to prezent, jakiś tam sentyment do niego mam.

Gość materiałowa chusteczka
a ja nie lubię pierścionków więc co? znam takie kobiety co nie noszą nawet obrączki bo im nie wygodnie :D

znam takie kobiety co nie noszą nawet obrączki bo im nie wygodnie zgadza się ...najbardziej niewygodnie uwierają je na imprezach :classic_cool:

Gość bubcia3
ja nosze pierscionki bo lubie :)

Gość polnoc i poludnie
twims zupełnie nie pomyślałem o tym w ten sposób a to bardzo prawdopodobne. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Gość maryhha
pierścionków nie noszę w ogóle ( nawet obrączki). To nie tylko kwestia wygody ale i przyzwyczajenia gdyż na co dzień mam kontakt z różnymi roztworami chemicznymi więc noszenie czegokolwiek na palcu nie jest dla mnie bezpieczne.

Gość alabama 007
Czemu kobiety nam tak wszystko utrudniają :D?

a jesli wczesniej nosiła od cholery i ciut ciut pierscionków bo lubiła a nagle przestała to oznacza ze jest wolana... (w roznym słóowa znaczeniu)

Gość lajla90
Niekoniecznie oznacza, że kogoś mają, ja noszę pierscionek, który był mojej mamy.

"Niekoniecznie oznacza, że kogoś mają, ja noszę pierscionek, który był mojej mamy." to zalezy czy widzisz ich razem czy osobno ... no pierscionek nie wiele znaczy tak samo jego brak w momecie kiedy nie zobaczysz tej osoby z druga połówka to wtedy nabietra to sensu