Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna rozterka po 30

Jak widzę się bez makijażu to chcę się zabić

Polecane posty

Laski, też tak macie? Czuje że każdy na mnie dziwnie patrzy i obgaduje, a mąż oczywiście że lepiej bez...

Gość maz tak uwaza, bo nie chce
zebys przyciagala facetow tylko byla brzydka, nie daj sie, kazda kobieta (no,prawie ale to sporadyczne przypadki) wyglada lepiej w makijazu niz bez

Gość jhghfg
zaleyz od dnia... czasem nawet dobrze wygladam bez zwlaszcza popoludniu

ja tak mam od 15 roku życia, muszę mieć przynajmniej tuszu trochę... a mąż się we mnie zakochał gdy właśnie byłam bez makijażu bo gdy byłam chora w szpitalu łysa bez brwi i rzęs więc wiecie ...

Gość jhghfg
a ja sama juz nie wiem wole chyba byc bez makijazu nic nakladac na siebie te tusze i inne a potem zmarchy szybciej sie robia

Gość karimatax
Parę dni temu skończyłam 27 lat. Makijaż robię sobie tylko czasem, na jakieś oficjalne spotkania albo na wieczorne wyjście. Moim zdaniem wyglądam niemal tak samo korzystnie bez makijażu. Nie mam też problemu, który czasem przewija się na kafe, czyli: co będzie jak mnie mój mężczyzna zobaczy bez makijażu?

gdy mialam 15 lat jak juz wspomnialam sie zaczelo, pudry i w ogóle ale na szczęście nie mam aż tylu zmarszczek, urodziłam trzecie dziecko rok temu, za kilka dni kończę 31 lat i myślę że już się zaczyna to co miała moja mama i babcia ... kompleks po 30

Gość ja mam mm
ja mam 34 lata i smialo moge chodzic bez makijazu

boziu, jak ja wam zazdroszczę ... mam samych synów, najstarszy ma 8 lat i ostatnio gdy wyszłam z nimi do sklepu z rana bez make-upu to on do mnie - mamuś weź sobie zrób ładnie na twarz jak inne mamy kolegów... :(

Gość piasek pustyni
ja bez makijazu czuje sie po prostu jakbym byla naga:) Nie maluje sie tylko wtedy gdy wiem, ze nie bede wychodzila z domu. Moj maz tez mnie niby woli bez, a nie nakladam tony tapety, tylko delikatny podklad i robie kreski na gornej powiece

też lubię kreski, odkryłam je właśnie gdy miałam raka, są super ;)

Gość jhghfg
ja tez mam 27 lat, pudrow juz nie stosuje, keidys owszem stosowalam ale doslzam do wniosku ze nie dosc ze niszczy cere to mnie postarza. wiec na cere nic nie nakladam, zadnego podkladu, zadnego korepktora pod oczy nic. jedyne co to tylko kreske do oczu, jakis cien, czasem tusz do rzęs ale nie zawsze bo potem ciezko sie zmywa, no i pomadka.

chciałabym mieć fajną cerę, jednak na nieszczęście mam mase popękanych naczynek, 2 okropne sińce po oczami (nie cienie), no i te okropieństwa czyli rumieńce ;( no i twarz mam nijaką bez bronzera, laski zaraz się załamię, chcę córeczkę ! :D

Gość piasek pustyni
no ja mimo ze jestem kosmetyczka nie moge sobie pozwolic tylko na krem na twarzy:) musi byc podklad, korektor pod oczy i na skrzydelka nosa, puder i róz do policzkow. malo kto ma tak idealna cere, zeby nie uzywac podkladu. A Ty autorko masz 3 synow? ja mam jedna corke i za 10 dni tez skoncze 31 lat:)

Gość jijioj
Moim zdaniem wyglądam niemal tak samo korzystnie bez makijażu Znam tylko jedna dziewczyne, ktora bez makijazu wyglada slicznie, ale jest to pol polka, pol hiszpanka, wiec ma bardzo ciemna oprawe oczu i ogolnie wyrazista twarz. Nie znam za to zadnej 100% Polki, ktore bez makijazy wygladalaby tak samo korzystnie jak "w":D

Gość jijioj
jhghfg, czyli robisz sobie po prostu pelen makijaz:D Dla mnie makijaz to wlasnie cienie, kredka do oczu, tusz do rzes+pomadka.

;) już mi milej na duchu się zrobiło że tak mówisz, tak mam 3 synów a 31 kończę za równo 20 dni :D mają 8 lat, 3,5 (Czaruś urodził się 31 grudnia :P ) a teraz znowu syna mam, więc planujemy jeszcze jedno, jak znowu chłopak to mąż się zgodził na kolejne :D ależ mam ustępliwego męża, w ogóle wyszłam za mąż po studniówce dosłownie pod presją chwili, ale nadal się kochamy, oba skorpiony więc 'w łóżku' mężu 'tłumaczy' mi że i bez makijażu jestem piękna :D

Gość jhghfg
to nie jest pelen makijaz bo nie nakladam zadnej bazy, zadnych pudrow, podkladow korektorow... nie zgadzam sie z tym ze trzeba miec ciemna oprawe oczu zeby dobrze wygladac bez makijazu. jak dziewczyna ma ladna buzie, szczuplą, jest blondynka, ma jasne rzęsy to tez bedzie slicznie wygladac bez makijazu.

ja mam blond włosy, jasne rzęsy, taką słowiańską urodę i jakoś mam problemy ;)

Gość ewnkdlewwnkfdlewfdf
ja podobno niezle wygladam bez makijazu ,ale maluje sie zawsze bo jednak z makijazem wygladam o wiele lepiej i nie wychodze bez makijazu w domu

Gość ewnkdlewwnkfdlewfdf
bez makijazu bym sie czula jak naga ;) ale tez i nie klade tapety na twarz tylko fluid rozswietlajacy, musze pomalowac choc troche oczy i blyszczyk ,ale to juz nie jest konieczne

Gość jhghfg
bo mi chodzi o blondynki ktore naprawdę są ladne...

pozwól że się zaśmieję ha ha ;)

Gość ja jestem Polką
i bez makijazu wygladam tak samo łądnie, a wg niektorych nawet lepiej Ale ja mam ciemna oprawe oczu, dlugie geste rzesy i bardzo ciemne oczy Ust tez nie musze malowac, bo u mnie w rodzinie wszyscy maja wyraziscie zarysowane usta i ciemny roz - takie krwiste I wiecie co wymalowalam sie kiedys prpofesjonalnie i ..... wygladalam tak samo, jak nie gorzej Wiec mi nie trzeba malowania na szczescie, bo jestem leniem i nie chcialoby mi sie ;)

Gość jijioj
jak dziewczyna ma ladna buzie, szczuplą, jest blondynka, ma jasne rzęsy to tez bedzie slicznie wygladac bez makijazu. wiesz, mloda 20letnia dziewczyna, tak, ale juz kobieta 30letnia ma zazwyczaj jakies cienie pod oczami, czasami podpuchniete oczy, skora nie jest juz tak maksymalnie napieta jak u 20stki i jednak bez makijau wyglada sie mniej korzystnie niz z. Gdyby makijaz nic nie zmienial w urodzie, to ladne kobiety by sie w ogole nie malowaly, no bo po co?:D

Gość jijioj
charlize theron jest piekna w makijazu, bez natomiast wyglada strasznie przecietnie. To normalne, ze wyraziste, podkreslone oczy i wytuszowane rzesy dodaja urody.

laska w wieku 15 lat zachorowałam na raka i przez 6 lat z nim walczyłam, potem kolejne 6 lat odnowy moich jajników i macicy większość czasu nie mogłam wychodzić z domu, straciłam najlepsze chwile mojego życia, zarzucasz mi że jestem samolubna i nie mam problemów ?

to było oczywiście do 'tragedia...'

Gość ghdfdfghfgfgjkgfgjk
czasem kobieta 30 letnia jest ladniejsza od 20latki (bez makijazu), co za bzdury... wybacz. chyba ze ty sama nie dbasz o siebie i w wieku 30 lat wygladasz juz jak pijaczka, czyli wlasnie cienie pod oczami, stara pomarszczona skora... no sorry jak sie chlalo, lajdaczylo, cpalo, palilo to tak jest.