Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameeeba

Skad sie wzielo tyle czarnych w Polsce??

Polecane posty

Gość ameeeba

Ostatnio zauwazylam bardzo duzo czarnoskorych w moim miescie. Na jakies zasadzie tu przyjezdzaja? Erasmus? Wiadomo, ze na erasmusa do Polski biora kazdego chetnego, nawet glupkow:O

Gość betaett
dzis tez w katowicach widzialam sporo czarnych ale niech sobie beda nie ich wina ze sa czorni

Gość ameeeba
liczylam ze im sie bede podobala , bo oni lubia otyle kobiety a oni z laskami szczuplymi sie zadaja a ze mna zaden, czarnuchy podle

Gość Mają parę taktyk inwazji
Czarna zaraz rozprzestrzenia się głównie na dwa sposoby: 1. Imigracja bezpośrednia 2. Zapłodnienie głupiej polskiej turystki u siebie. Potem z tym kokonem w brzuchu przyjeżdża do polski, rodzi małego aliensa, a ten aliens zaraża dalej...

Gość ameeeba
a coś takiego jak wymiana wam coś mówi?? a nie zauwazylas slepoto, ze napisalam o wymianie?:O

Gość ameeeba
Wiadomo, ze polska dla nich jest krajem docelowym, wiec podejrzewam, ze przyjezdzaja tu na erasmusa, bo jak juz mowilam, pewnie biora kazdego chetnego, potem zenia sie z jakas glupia polka, aby moc sobie legalnie wyjechac na zachod

Gość betaett
jak lubia seks z murzynem to co ci do tego? zal ci? jesli chodzi o mnie to jesli mam sie szczerze wypowiedziec, brzydzilabym sie isc do lozka z murzynem, mulatem, czy arabem itp

Gość Mają parę taktyk inwazji
Generalnie mam gdzieś, czy debilka jedna z drugą dadzą się zapłodnić czarnemu i będą nosić jego aliensa. Problem w tym, że potem to przyjeżdża do Polski, rozmnaża się i nie ma się jak przed tym bronić. Amerykanie mogą przynajmniej posiadać broń i w razie czego odstrzelić parę szkodników... a ja co mogę? Szczotką od kibla mam 2-metrowych mudzynów odganiać? :classic_cool:

Gość ameeeba
zal mi jedynie tego, ze nie jestesmy juz panstwem w 100% bialym.

Gość latooo
spierdzielaja z Uk do Pl :P