Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasepnymrazmembedzietaksamo

Właśnie się dowiedziałem, że ona już kogoś ma

Polecane posty

Haha. Uwielbiam to. :D Dreszczyk niepewności żeby potem znów dowiedzieć się, że zostałem z niczym.

Haha dobre. Lista oczekujący pewnie długa. hehe

I te teksty: "Ale fajny jesteś. Głowa do góry. Ktoś Cię w końcu pokocha. Powodzenia" Jak z gotowca. :D

Pewnie wyszedłem na frustrata. Taki humor i sztuczna aura sarkazmu. Ale mam nauczkę za to, że nie słuchałem rozsądku i wcześniej o niej zapomniałem.

Gość mam podobnie ja tyy
Mam podobnie, zawsze jestem 'fajny' ALE.... bla bla bla. Nauczyłem sie mówić spierdalaj takim dziewczynom - co idą na kilka frontów, nie martw sie niczego cennego nie straciłeś.

Nie powiedziałem jej tak. Wybacz ale to nie w moim stylu. Pogadałem chwilę i poszedłem. Bywa. Taki los. Chciałbym się w kimś zakochać ze wzajemnością ale taki to już chyba paradoks, że im bardziej czegoś chcemy tym trudniej to jest zdobyć:) z Poprzednią dziewczyną zgadaliśmy się i od razu praktycznie byliśmy razem. Ale... Jak zwykle wszystko zaczyna się od nowa. :) Jak było kiepsko w miłości tak jest dalej. :D Standard.

Jak sie spotyka cos dobrego, to trzeba dzialac. Ja tak zyje, dzieki temu niczego nie zaluje.

Gość a ja to nawet fajny nie jestem
a ja to nawet fajny nie jestem ...

Gość mam podobnie ja tyyi
nie w moim stylu.... jak ktos nie gra fer to tez nie trzeba byc ...stylowy....

Nie zmuszę kogoś do siebie hehe. To raz. A dwa. Nie chce mi się zwyczajnie walczyć z kimś o coś. Wyzwiska, przykrości nic nie dają. Ale kolegą nie będę. Ni chuuuja. :D Marzy mi się taki moment w życiu, żeby spotkać kobietę która odwzajemni mi to zainteresowanie. No prócz mojej byłej. Podła i mściwa istota. Męczyła mnie aż sam odszedłem bo to był kierat a nie związek.

O wyzwiskach ot nie mówiłem, wystarczy którkie spierdalaj :P Nie bądź kolegą! - To mi się podoba, tak trzymaj ;)

Dobranoc wszystkim. I tym samotnym. I tym w parach. I tym szczęśliwym. I ty nie. Jutro jest nowy dzień. Kolejna szansa aby rozpocząć coś na nowo. Ale i tak następnym razem będzie tak samo :D Ciao! (tutaj ta łapka z forum której nie umiem zrobić).

spij dobrze, bo jutro trzeba zapierdalac na wybory :D

Gość Znów samotnaa
Faceci mi jesteście sami. Ja też nie mam szczęścia w miłości... Jak się zaczyna robić pięknie to słyszę 'sory, to uczucie już wygasło'... No i się wyżaliłam

Gość voooooovvvvde
pechowiec z ciebie

Gość voooooovvvvde
miales naprawde poje....ą dziewczyne wspolczuje ci jej i zycze nowej lepszej, chyba przy niej kazda nowa bedzie lepsza.