Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pranie mózgu i reklama

Te wybory pokazały jaki nasz naród jest podatny na reklame - im wiecej reklam ty

Polecane posty

m wyższa wygrana SLD prawie nie miał reklam PSL mial jakieś lipne ale więcej niż PIS pis nie miał prawie reklam, jakieś takie rzucił, ale wiedzial że elektorat bedzie glosował i bez reklam nastomiast PO i palikot postawili na agresywną kampanię i zdobyli czego chcieli

my wszyscy no pewnie też ale miejmy na względzie też poteżne koncerny ITI, =tvn ...onet... radia nie słucham ale ludzie z mojego otoczenia którzy głosująna PO powtarzają jak w transie hasła z telewizji dla mnie to jest kuriozalne...są jak zahipnotyzowani... Polacy obudzcie sie!

"SLD prawie nie miał reklam PSL mial jakieś lipne ale więcej niż PIS pis nie miał prawie reklam, jakieś takie rzucił, ale wiedzial że elektorat bedzie glosował i bez reklam nastomiast PO i palikot postawili na agresywną kampanię i zdobyli czego chcieli " Rozumując po Twojemu powinno być: PO Palikot PSL PIS SLD Ja w TV i radio najwięcej PiSu słyszałem i widziałem...

Gość Niestety naród polski
nie należy do inteligentnych. To przykre ale prawdziwe. :P

Gość kwartnik
nie opowiadaj bzdur, Polacy są bardzo inteligentnym narodem i wygrał rozsądek , nikt nie lubi być oszukiwany , nigdy i nigdzie nie słyszałem aby kogoś PO oszukało

jaka ksiązka..ja nawet nic nie wiem... Jarek nie stawia na reklame i PR bo nie jest specem od tego jest politykiem a nie klaunem/aktorem itp. to co palikot robił pasowało do szymona majewskiego dziw mnie bierze że on nie sartował :o

PO nikogo nie oszukało - powiem tak - widze jak powstają drogi, mosty sie budują, nowe piękne osiedla ...wszystko niby takie wspaniałe...? ale mysle ile jest patologii, liczba przestępstw wzrasta, tuszuje sie wiele spraw... widze jak z roku na rok jest gorzej w Polsce jesli chodzi o ludzi... człowiek człowiekowi wilkiem... ludzie sie nienawidzą...

No ta książka, o której sie mówi od 3 tygodni :) Nie jest aktorem ani klaunem? A kto mówi na premiera wybranego przez naród "ten pan"? Kto robi łaske, że może spotka sie z prezydentem RP wybranym przez naród? Kto robi nagłe przemiany przed wyborami i po wyborach wraca do starej retoryki?

to słabo się orientujesz skoro nie słyszałeś o książce Jarka... to taki miał być jego czarny koń kampanii na ostatniej prostej

Gość dhdhdhdhhd
SLD nie mialo reklam? Oczywiscie ,ze mialo i cale szczescie , ze nikt sie na nie nie nabral. Kurna jak widze tego przewodniczacego, trzymajacego za raczke emerytke , ktorej wciska ze podniosa emerytury, jak tluka ze dla wszystkich dzieciakow zalatwia przedszkola ,do mnie normlanie do tej pory podrzuca. Ciekawe z czego niby chcieli to zrobic? Cale szczescie ,ze prawie nikt sie na to nie nabral.

Gość wszyscy szczesliwi sa
to jest manipulacja telewizji http://www.youtube.com/watch?v=lo66dQCxOTs&feature=player_embedded Tusk w 2007 powiedział Gdybym miał poparcie „grupy trzymającej media i zagonił krowę z pastwiska przed kamery a pod spodem napisał, iż obiecuje „Cud Gospodarczy, aby żyło się nam lepiej, to jestem pewny, że i tym razem głupi lud by to kupił.

Gość w POlsce żyje
40% baranów i 10% idiotów ;)

Gość ja na okraglo słyszałam
Kaczora i ze 2 razy widzialam te straszna striptiserke z SLD Palikot chyba w ogole nie mial reklam, w kazdym razie zadnego plakatu PSLu w ogole niewidziałam Nie sadze,zeby ktos zwracal uwage na reklamy, mnie tylko wkurzały

smieszni jestescie:D pis przegralo nie przez brak reklam np w radiu wawa co chwile lecial tam jarek i w zetce i nawet w antyradiu. pis przegral bo maja szefa partii ktory ma 33% twardego elektoratu ale nie jest w stanie zdobyc nikogo wiecej. pis nie ma zdolnosci zabierania wyborców innym partiom wlasnie przez jarka kaczynskiego który jest nabardziej nielubianym poltykiem w polsce:D i nie piszcie ze media go ta kreują. on poprostu ma taki charakter że nie wazne czy jest uczciwym politykiem ktoremu lezy na sercu dobro polski a nie kasa i wladza i zemsta (hipotetycznie) to i tak ludzie go nie lubią za te jego insynuacje, "wiem ale nie powiem",. sugestie ze ktos nie jest polakiem, patriotea, ze zdrajca itd , za te akcenty skrajnie prawicowe i wiele innych. poprostu pis z jarkiem nigdy nie wygra wyborów. bez jarka szybko sie rozpadnie i zniknie ze sceny politycznej. czyli pis wiecznie w opozycji

Gość wszyscy szczesliwi sa
wszyscy traktuja wybory jak wybory mis elokwencji a nie rozrobili do tej pory

nie wszyscy ale wiekszosc. wszedzie tak jest. wiekszosc ma w dupie kto rzadzi bo prawda jest taka ze to co robią politycy w perspektywie np roku dwóch czy nawet 4 przecietnego obywatela nijak nie dotyczy. nie wpływa na jego zarobki itd. nawet najbardziej zdupiały polityk przy korzystnej gospodarce i wzroscie w regionie, dobrym stosunku eksport/import, wysokim ratingu czy jak to sie zwie jesli chodzi o inwestycje zagraniczne itd nie jest w stanie nic zepsuc. ggospodarka bedzie sie toczyc swoim biegiem i odwrotnie, nawet najwiekszy patriota super uczciwy i zdolny polityk nic nie zdiala w czasie kryzysu. politycy moga tylko popelniac drobne bledy. i głownie decyduja podczas wyboró takie sprawy jak: -lubie/nie lubie -sprawy światopoglądowe -sprawy moralne -przystojny -pierwszy od góry na liście itd. ludzie nie rozkminiają spraw gospodarczych. np debata specó o offe, 99% społeczeńśtwa nawet jesli mysli ze wie o co kaman to jakby im zrobic test z wiedzy to byłobyby same 2. wiec wiekszosc prawie wszycy nie maja pojecia o tym wszystkim, jedynie ekonomisci , ludzie w tych sprawach "siedzący" ale ludzie nie lubia jak ktos im mówi , niby ogólnie, ale ze nie sa polakami, patriotami itd, gdy ktos im cokolwiek wmawia i narzuca dlatego pis ponad 30% nie wzbije sie.

17:47 Tym razem to znowu ja/ nie wszyscy ale wiekszosc. wszedzie tak jest. wiekszosc ma w dupie kto rzadzi bo prawda jest taka ze to co robią politycy w perspektywie np roku dwóch czy nawet 4 przecietnego obywatela nijak nie dotyczy. nie wpływa na jego zarobki itd. " ----------> np. wysokość podatków nie wpływa na zarobki ??? :D:D a od czego kurwa płacisz dochodowy? VATem nie zabierają ci z portfela kasy?? każdy ekonomista na świecie ci powie, że obniżanie podatków powoduje wzrost wpływów do budżetu i na odwrót - czy nie dotyczy przeciętnego obywatela to ile będzie kasy na szpitale, drogi itd.??? czy zdarza ci się czasami myśleć??? czy tylko klepiesz wszelkie bzdury jakie przyjdą ci do łba?? :o

Gość dfgfhfh
Wielbiciel fajny gosc z Ciebie. Juz takei dyrdymaly ludzie powtarzaja? Niedugo dojdzie do tego, ze politycy nic nei beda musieli robic, bo przeciez taki jeden glupek z drugim bedzie uwazal ze to i tak nic nie zmienia. A politycy beda dostawac pensje za nic.

Gość dfgfhfh
Pierwszy przyklad z brzegu. eny paliw. W rekach panstwa jest Orlen i Panstwo moze wplynac na prywatne stacje benzynowe tak zeby obnizyly cene paliw. Spadnie cena benzyny to spadna ceny produktow i bedzie nas na wiecej stac. No ale kurwa lepiej niech nic nie robia.

Gość dfgfhfh
A taki debil zaglosuje na jaks partie bo sie ladnie zareklamowala i postraszyla PIS-em.

Gość grabarz marian
a ja pierdoliłem te wybory i będę pierdolił każde następne. Korwin Mikke dobrze powiedział: gdyby wybory miały coś zmienić, już dawno zostałyby zakazane. PO, PiS, SLD, PSL, Paligłup to ta jedna i ta sama banda. Ktokolwiek by nie wygrał, na lepsze nic się nie zmieni a kto mysli inaczej jest albo ignorantem albo skończonym idiotą.

Gość dfgfhfh
Kurwa az noz mi sie otwiera w kieszeni jak czytam ze od politykow nic nie zalezy. To od czego oni do cholery tam sa? To czy beda nizsze podatki czy nie jest obojetne dla gospodarki? Albo to czy panstwo bedzie bardziej zadluzone czy nie tez nie ma znaczenia? Ja pierdole.

Gość grabarz marian
"nawet najbardziej zdupiały polityk przy korzystnej gospodarce i wzroscie w regionie, dobrym stosunku eksport/import, wysokim ratingu czy jak to sie zwie jesli chodzi o inwestycje zagraniczne itd nie jest w stanie nic zepsuc. ggospodarka bedzie sie toczyc swoim biegiem i odwrotnie, nawet najwiekszy patriota super uczciwy i zdolny polityk nic nie zdiala w czasie kryzysu. politycy moga tylko popelniac drobne bledy." to po kiego chuja w ogóle politycy, skoro wszystko i tak może się bez nich swoim biegiem toczyć? :o Pierdolisz głupoty jak mało kto.

Gość dfgfhfh
Bardzo dobry temat wbrew pozorom.

18:22 grabarz marian PO, PiS, SLD, PSL, Paligłup to ta jedna i ta sama banda. Ktokolwiek by nie wygrał, na lepsze nic się nie zmieni a kto mysli inaczej jest albo ignorantem albo skończonym idiotą. " --------> to PO oddaje w ręce Ruskich nasze bezpieczeństwo energetyczne, PiS się temu sprzeciwia, a nawet był żywotnie zainteresowany dywersyfikacją dostaw (Gazoport) to PO chce sprzedać Lotos, PiS prostestuje tylko na tym przykładzie widać jasno, że te partie nie są takie same, są bardzo poważne różnice i tylko "ignorant albo skończony idiota" ich nie widzi 🖐️

Gość dfgfhfh
Sporo masz idiotow w tym kraju, ktorzy na codzien nie interesuja sie tym co sie dzieje w kraju tylko powtarzaja puste haselka wypuszczone przez politykow w celu zdyskwalifikowania przeciwnika. Kurwa jaki glupi ten narod jest.