Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonka13

czy urinal różni sie czymś od uroseptu ?

Polecane posty

Gość iwonka13

mam 19 lat. miesiąc temu uprawiałam seks i boje sie ze moge mieć zapalenie, ponieważ moj były przede mną miał dziewczyne. boli mnie brzuch w dolnej okolicy ( i plecy tak samo) . Czasami ten ból promieniuje aż do pępka ( ale to czasami) . Coraz czesciej oddaje mocz i czasami podczas jego oddawania (lub po) czuje lekkie pieczenie, a czasami po prostu ból . I czy Urinal pomoże mi na te obydwie dolegliwości ? Wiem ze musze isć do gina, ale teraz nie ma mnie w domu , jak tylko przyjade to pójde . czy on mi pomoże ? z góry dzieki za wszystkie odp

Gość a urosept
nie jest na recepte czasem?

Gość nie jest:)
poczytaj ulotki autorko to sie doqwiesz

Gość iwonka13
nie, nie jest na recepte bo kupiłam bez ;)

Gość babeczzkaa
Oba leki są chyba na bazie ziół, więc mogą co najwyżej delikatnie się różnić składem. Ja brałam urosept i mi pomógł. Tylko ja nie czułam bólu ani pieczenia, a non stop nieprzyjemne parcie na pęcherz i siusiałam do 8 razy dziennie po troszku:/ Jakoś po 3 dniach zaczęło być stopniowo lepiej.

Gość iwonka13
no ja własnie czuje parcie na pecherz i przy jego oddawaniu ból i pieczenie :( no i pogolewa mnie jeszcze krzyż i brzuch . biore urinal od wczoraj , mam nadzieje ze pomoże ;) " dziekuje za odp i pozdrawiam ;)