Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy mężczyzna z lasu

Nie czerpię przyjemności z życia

Polecane posty

Moje życie jest monotonne, nie mam znajomych, rodzina porozjeżdżana za granicę, nikogo nie mam. Idę do pracy i wracam do domu i siedzę na komputerze. W wolne dni siedzę na komputerze. I tak w kółko. Nie potrafię znaleźć sobie innych zainteresowań niż komputer. Myślę o samobójstwie już na serio. Moje życie nie ma sensu, ktoś inny by to życie lepiej wykorzystał więc je oddam. Zna ktoś jakiś bezbolesny sposób na zabicie się? Boję się sznurka (uduszenia) i utopienia także. Z kolei po truciźnie nie umiera się od razu tylko trochę się męczy. Skoro nie otrzymałem nic od życie to chciałbym chociaż w spokoju i bezboleśnie odejść. Chociaż to bym chciał dostać.

o samobójstwie ?? też dzisiaj myślałam ;-) ale przecież nie ma sensu się zabijać - należy szukać zmiany w życiu

Ja już nawet nie pamiętam kiedy ktoś zapytał mnie co u mnie słychać. Na jaką zmianę mam liczyć? Jedyna zmiana na jaką mnie stać to odejście z tego świata... Czuję się strasznie. Nie umiem opisać tego co teraz czuję. Ogarnia mnie strach. Chciałbym usłyszeć jakieś miłe słowo i przytulić się do kogoś. Chciałbym choć przez chwilę doznać miłości... po raz pierwszy.... :(

Gość pchła szachrajka111111
ile masz lat? czemu nie znajdziesz sobie dziewczyny zeby samotnosc pokonac?:)to samotnosc ciagle cie to samobojstwa

Gość asdfghjghfgdfds
spedzam zycie tak samo jak ty, ale przyzwyczailam sie. zazdroszcze innym, podziwiam ich, marze o innym zyciu. czasem robie male kroczki aby to swoje zycie zmienic, wtedy czuje sie tak inaczej, ale ostatecznie wracam do tego mojego malego swiatka. nie trac nadziei:) pozdrawiam cie serdecznie:)

Gość asdfghjghfgdfds
przygarnij psa ze schroniska, bedziesz mial przyjaciela, nie bedziesz sie czul taki samotny, bedziesz mial dla kogos zyc, zaczniesz wychodzic w miejsca gdzie sa inni ludzie, jakos to pojdzie:(

"Zna ktoś jakiś bezbolesny sposób na zabicie się?" przecięcie tętnicy udowej powoduje błyskawiczne wykrwawienie się. co ty na to?

Gość asdfghjghfgdfds
na koncu mialo byc -> :)

z ciebie autorze taki "mężczyzna" jak ze mnie papa smerf :D i tak się nie zabijesz, bo nie masz odwagi. samobójstwo boli, a nieudane grozi kalectwem lub byciem rośliną na lasce innych. gdyby nie bolało, to co drugi emo-gimnazjalista by się zabijał :D

Co mi po tym strachu jak mnie nie będzie. O j zdziwisz się. Dla mnie już nie ma żadnych perspektyw na tym świecie...

A czy istnieje jakieś szczęście które mógłbym doświadczyć sam? Nigdy nie czułem się szczęśliwy a chciałbym tego doświadczyć :(

"O j zdziwisz się." jak dla mnie możesz się nawet powiesić na wieszaku na ręczniki. nie cierpię takich jęczących męskich ciot :o

@z malej literki Ja się nie czuję - ja jestem. jestem totalnym zerem :(

Gość bo facet ma byc facetem a nie
mazgajem

@AaaagataaaA Czytam co tam pisałaś w tamtym temacie ale jakoś mnie to nie pociesza :(

a ile masz lat ?i co tzn. sam ?? bez rodziców itd?? hmmm dlaczego nie znajdziesz sobie kogoś ?

Gość milejdin
Życie to niejebajka trzeba umieć odnaleźć głębie i cieszyć się byle czym odejść jest łatwo ale to nie jest droga do szczęścia tylko do potępienia mnie trzmaj przy życiu sex

dlaczego nie znajdę sobie kogoś? Jeśli było by to takie proste jak napisane to bym nie był nieszczęśliwy. Ja idę spać bo już nic nie widzę klawiatury bo łzy mnie zalewają.