Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mokasia

Czy Zara to synonim luksusu?

Polecane posty

Gość Mokasia

Tak czytam te wątki i odnoszę wrażenie, że Zara to tutaj synonim niesamowitego luksusu. Lubię ich ciuchy, jak mają fajną kolekcje to można kupić dużo ładnych rzeczy, ale luksus to żaden nie jest. Ot, sieciówka hiszpańska na niezłym średnim poziomie.

maja sredni a nawet czasem wysoki poziom cenowy, a jesli chodzi o jakosc to od bardzo niskiej do sredniej. doslownie pare rzeczy pojedynczych w sklepie jest ktore sa dobrej jakosci.

Gość Mokasia
No ja czasem coś fajnego znajduję, ale nie o to mi chodzi. Tylko o takie wyniesienie jakby dosłownie był to Dior czy Burberry normalnie. Czy ludzie naprawdę nie znają dobrych światowych marek?

tak, tymbardziej ze material jest porownywalny do ciuchow z bazaru - tymbardziej ze coraz czesciej na metkach widnieje napis made in china fakt ze czasem mozna kupic w zarze naprawde fajny ciuszek, ciekawy itd ale cena tez powala tymbardziej w Polsce gdzie marza jest chyba 100% przyznam ze nie byloby mnie stac w polsce na ciuchy z zary bo ceny maja z kosmosu, teraz moge sobie pozwolic na zakupy w tym czy innych markowym sklepie bo ceny sa tu duuzo nizsze