Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga123840434324

O co mu chodzi? mial sie prawo obrazic??

Polecane posty

Gość Kinga123840434324

Poznalam pewnego faceta jak bylam u niego w miescie.zaprosil mnie na spacer po miescie , bylo fajnie , staral sie ,ale nie powiedzial ani jednego komplementu ani nie probowal objac czy pocalowac ani nic. Ok , pomyslalam wtedy ,ze chyba traktuje mnie jak kolezanke Ale zaczal potem pisac czesto , napisal ze sie cieszy bardzo ze mnie poznal i chcialby sie niedlugo spotkac to sobie pomyslalam ,ze do zwyklej kolezanki to sie tak czesto nie pisze mimo wszystko i nie szuka okazji do spotkan. Ale pisze tylko sms-y ani razu nie zadzwonil ( dziwne skoro pisze codziennie albo co drugi dzien ?) Ja tez pisalam do niego czasem zeby sobie nie pomyslal ze mi nie zalezy i dalam pare sygnalow ze go lubie Teraz zaprosilam go do swojego miasta. i niestety tydzien pozniej czyli dzisiaj sie dowiedzialam ze rodzina z wloch do mnie przyjezdza no i by wypadalo zebym przyjechala do domu do rodzicow wiec powiedzialam mu o tym ,przeprosilam i zaproponowalam inny termin spotkania to on odpisal cos tam zdawkowo Moze mimo ,ze to byla prawda z tym przyjazdem rodziny zabrzmialo to jakos malo wiarygodnie czy co? nie wiem sama co mam o tym wszystkim myslec..

Gość Kinga123840434324
up