Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyChocolate

Czy faceci około czterdziestki chętnie wiążą się młodszymi kobietami?

Polecane posty

Bo ja już jakiś czas szukam takiego:). Jestem młoda, ale pociągają mnie starsi ode mnie mężczyźni. Głosowałam na Palikota, uczę się itp...

Gość aha ii ach
to zależy, co rozumiesz pod wyrażeniem "wiażą się". Na chwilę w łóżku, owszem. Potem wracają do żon.

Gość aha ii ach
z tego co wiem, to ty będziesz niedługo około 60tki :o ona pyta o facetów ok 4otki :P

Gość aha ii ach
Ciebie, co za głupie pytanie, jesteś juz sporo po 50tce :o

Gość nie tak jest
nigdy nie chcialam faceta starszego ode mnie NIGDY! dzis liczymy sobie kawal zycia razem wspólnie starzejemy się a starzejemy się z godnościa jeseśmy dla siebie wciąż atrakcyjni:)

Gość tak to ona
O fuj, komu stary chłop potrzebny? Rozumiem góra 5 lat starszy,ale więcej tojuż niesmaczne.

Gość Wykluczona
LadyChocolate Są, sama też w takich gustuję i kilku udało mi się spotkać na chętnych na stały związek. Oczywiście tych, którzy tylko na seks liczyli owszem, też. Najlepsi są dla mnie starsi... :)

Gość paris z hilton
Hej. Wylądowałam już w Katowicach. Kocham was wszystkich. Do zobaczenia w SCC.

Gość dziunia125.
Ja także preferuję starszych mężczyzn ;) Chciałabym stworzyc stały związek z facetem starszym o około 15-25 lat.

Gość ecfhvgjbn
Głosowałam na Palikota, uczę się itp... to bylo zajebiste :D:D:D:D:D:D

Gość ktora normalna chce starego
faceta:o

Gość tanczocy z gladiatorami
Oj dzieciaczki... Ja mam partnerke mlodsza o 19 lat. sam mam 44. jestesmy razem od 5. zauroczyla mnie dojrzaloscia, intelektem i uroda. jakos zadna z was ni blysnela tu choc 1 zdaniem, ktore mogloby sklonic faceta atarszego do teog, zeby chcial was na cos wiecej niz lozko... ;p ucze sie, glosowalam na plokota ... ;p - i co, juz niby mamy wiedziec ze masz liberalne poglady i jestes ambitna tak? litosci... "dziunia" - jakos nie zacheci fajnego faceta panna o nicku "dziunia, maniurka. laleczka" sorry :(

Gość tanczocy z gladiatorami
przperaszam za literówki, klawiatura mi zdziczała ;(

Gość tanczacy z gladiatorami
w ogole to nie wiem, czy chodiz wam o wiek czy cos co taki facet w sobie posiada, jakis jego styl bycia? bo jak tylko wiek, to spoko. jesli chcecie faceta starszego, bo szukanie dojrzalosci, opiekunczosci itp. wiaze sie z tym, ze wy tez mmusicie byc ponad swoje rowiesniczki i udowaodnic, ze tez potraficie cos ciekawego zaoferowac. jak bedziecie sie ludzic, ze na jedrne cialko taki facet poleci, to bedziecie tylko zaliczane.

Gość ktora normalna chce starego
zwiazales sie z dziewczyna w wieku 20 lat i okresliles ja mianem dojrzalej, w tym wieku doiero czlowiek sie ksztaltuje i nawet nafajniejsza dziewczyna jeszcze nie jest dojrzala (nawet jak jej lub Tobie sie tak wydaje) pachnie sciema

a w ktorej linijce moejej wypowiedzi wyczytalas ze ma byc dojrzala? czlowiek ksztaltuje sie cale zycie a nie tylko w mlodym wieku. ja dzis tez jestem innym facetem niz wtedy gdy mialem 30 lat. napisalem tylko, ze ma byc ponad swoje rowiesniczki. ma jej sie udac nawiazac ze mna relacje, znalezc wspolny jezyk itp. a to nie jest latwe zeby sie dogadac przy roznicy wieku. trzeba byc swiadomym o tym co nas dzieli. czytaj ze zrozumieniem jesli potrafisz.

Gość nati wroclove
LadyChocolate 40 letni mężczyzni chetnie wiążą sie ze Starszymi od siebie kobietami a nie z małolatami

Gość dziunia125.
Jednych nick zachęci,innych nie. Zresztą on nie jest od zachęcania. ;P Nie bedę na siłę robić z siebie pani dojrzałej. Lubię starszych facetów,istnieją tacy,którzy lubią dziunie nie tylko do łóżka.

Dziunia, nie jest moim celem cie obrazic czy cos :) nie musisz zgrywac dojrzalej, bo nie chodzi o to nawet aby byc dojrzala, tylko o to aby niczego nie zgrywac. jestem ciekaw czy mialas juz za soba jakies podobne relacje albo ktos juz sie krecil kolo ciebie? :)