Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolitka_25

Boże co ja zrobilam!!! Jestem zalamana!!!

Polecane posty

Gość Lolitka_25

Zostawilam brudna podpaske w lazience i chlopak,z ktorym dopiero zaczynam sie spotykac zobaczyl ja!! Wyszedl szybko mowiac ze ma cos waznego do zalatwienia, bylam zdziwiona, a potem wchodze do lazienki i widze na pralce zakrwawiona podpaske :/ Jestem zalamana :(

Gość prowo oceniam na
1/10

Gość Lolitka_25
To nie jest prowo. Ludzie nigdy Wam sie nie zdarzylo cos takiego? Co ja mam teraz zrobić?!

Gość dotiuszka
zadzwon do niego i powiedz że to był lep na pluskwy/muchy/szerszenie :P

Gość prowoprowoprowo
nigdy mi sie to nie zdarzyło ;/ uznał Ciebie za fleje bleee

Gość Lolitka_25
Lep na muchy w kształcie podpaski? To nie przejdzie :/ Kurwa cxemu ja jestem taka roztrzepana!! :(

Gość podobnie mój mąż
też jako chłopak widział podpaskę i całe małżeństwo mi wypomina w gardzący wyszydzający sposób coś musi mi w nerwach powiedzieć dla mnie to kretyństwo i chamstwo nienawidzę go

Gość tiktaki
powiedz ze zmieniasz glazurę w łazience. A tak na poważnie to nie przejmuj się, stało się.... trudno. Jakoś to trzeba przeżyć. Każdemu zdarzają się koszmarne wpadki.

Gość wrazliwiec
a to wrażliwy facet:) Mój mąż nie raz wchodził mi do łazienki w ekstremalnych sytuacjach i sporo widział.Raz miałam straszną wpadkę.Kapałam się mając bardzo silny okres,dostałam chwilowego krwotoku.Zadzwoniłam do męża aby szybko przyjechał do domu.Ktos zaczał intensywnie pukać do drzwi,myslałam ze maż się dobija ,byłam pewna ze zostawiłam klucz w zamku od wewnątrz.Grzecznie otworzyłam a tutaj panowie od wody ze społdzeilni mieszkaniowej.Byłam w samym szlafroku,na kafelkach była krew nawet w przedpokoju,w łazience kilka podpasek użytych w panice....w wannie krew.Najgorsze ze ich wpuściłam bo byłam pewna ze to mąż i z szoku nie umiałam słowa powiedzieć tym bardziej ze czułam sie koszmarnie:/ i było mi słabo.

wrażliwiec - współczuje :) mój też chyba widział podpaskę czy tam tampona o ile sobie przypominam - pominął to, już nawet zapomniał dawno temu :P

Gość Lolitka_25
wrazliwiec pocieszylas mnie!! Cholera zwariuje, nie dosc ze okres, to jeszcze to. :/

Mój też dwa razy widział tampona na zlewie. Pamiętam, że potwornie się wstydziłam, a on jak gdyby niby nic za pierwszym razem podpytał, czy potrzebuję przeciwbóla, a za drugim zrobił mi śniadanie do łóżka i zażartował, że nie musiałam aż tak dawać mu do zrozumienia, że musi się chwilowo bardzo troszczyć :)

Pewnie ze to idiota. Przeciez moze sie zdarzyc, ze przez roztrzepanie sie zapomni. Wszystko co ludzkie nie jest nam obce :-) Mozna rozumiec jak facet pojdzie jakmu oznajmisz, ze nie masz okresu, ale tak ;-) Glupia reakcja :-(

Okres to przeciez normalna rzecz i mogło Ci się zdarzyć zapomnieć o podpasce a jak koleś jest bałwanem i zrobi wielką aferę to kopnij go w jaja i tyle :O

Gość Gość123456
Oj... dzieciak a nie facet. Pewnie jeszcze mu się wydaję, że dzieci przynosi bocian. Nie ma się czego wstydzić. To on powinien teraz walić głową w ścianę ze wstydu. I niech przerosi! Phi... sam jestem chłop i nie takie rzeczy już widziałem. Przecież okres to jest rzecz zupełnie naturalna. A, że się zapomniałaś? Cóż z tego! Może się zdarzyć każdemu.

Gość może miał ochotę na
sex . I widząć ze masz okres mu przeszło.

Gość Dido. . .
Jezusss co to za face? podpaski sie wystraszyl ja widzialem wiele razy mojej siostry i jakos nie uciekalem z domu.

Gość koko dzambo i do przoduuuuuuuu
hehehe oj wielkie rzeczy. podpaske zobaczyl. swoja droga,to ja tampony zużyte zawijam w papier toaletowy i wyrzucam tak samo z podpaska. wy takie zakrwiawione wyrzucacie? za sznureczek i co? do smietnika?:) a podpaske za skrzydelko?:) autorko,nic sie nie stalo. co on nie wie,jak okres wyglada?:) napisz do niego,co go tak wystraszylo,ze podpaska nie gryzie:)