Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dido. . .

JAKIE LUBICIE KOBIETY NISKIE CZY WYSOKIE???

Polecane posty

Gość Dido. . .

Jakie lubicie Kobiety wysokie jak ptyki;)czy niskie malutkie takie sa chyba mnilutkie czy nie.Przeciez to nie ich wina ze sie takie urodzily nawet jak maja male piersi przeciez karzdy ma jakies wady a jak sie kogos KOCHA nad zycie to przeciez to nie ma prawa przeszkadzac.Ja naprzyklad lubie male kobiety a nie jakies wysokie jak bady Kobieta powinna byc mniejsza od Faceta ta czy nie ? co sadzicie

Gość Dido. . .
chodzi ci o te ktore maja wielkie jak moja glowa/kalectwo

Niskim kobietom trudniej jest byc atrakcyjnymi, bo musza swoj wzrost nadrabiac wyjatkowa uroda. Wysoka, nawet jak niespecjalnej urody, to jakos ujdzie. Mala i nijaka lub brzydka, zawsze ma gorzej od wysokiej brzydkiej lub nijakiej.

a co do biustow, to z moich obserwacji wynika, ze dla facetow nie istnieje pojecie "zbyt duzych piersi", pod warunkiem ze ich posiadaczka jest mloda i ogolnie w miare atrakcyjna. W sumie to nie zawsze musi byc mloda, wazne ze piekna i zadbana, a wtedy chocby miala balony do pasa, to tylko podnosi jej atrakcyjnosc. Mowie to ja, posiadaczka malych cyckow :)

Gość Dido. . .
czyli dobrze ci z tym?

"[zgłoś do usunięcia] plote 5/10 a co do biustow, to z moich obserwacji wynika, ze dla facetow nie istnieje pojecie "zbyt duzych piersi", " tez tak myslalam az poznalam moje obecnego kolege z pracy - kt autentycznie nie lubi duzych biustow, uwaza ze sa wiszace i aseksualne - poza tym...tluste (w koncu to tkanka tluszczowa) tak wiec gusta sa rozne, jego narezcona ma bardzo maly biust;)

ROR, i moze wlasnie z tego powodu twoj kolega wyglasza takie opinie...;) Skoro juz wypowiada sie odnosnie swoich preferencji co do rozmiaru piersi, a wszem i wobec wiadomo ze jego narzeczona ma male, to jakby to wygladalo, gdyby mowil ze lubi duze?..... ...ta wypowiedzia absolutnie nie kwestionuje faktu, ze sa mezczyzni, ktorzy moga absolutnie nie trawic duzych cyckow, ale taki mi sie oczywisty wniosek nasunal z twojego opisu.....

jego poprzednia tez miala male - i ssadze ze nastepna tez bedzie takie miala;-))

ja co prawda napisalam, ze nie wazne jak wielkie, byleby kobieta byla atrakcyjna i zadbana, to o tej atrakcyjnosci dodalam wylacznie po to, zeby nie odezwaly sie od razu glosy sprzeciwu. moje obserwacje sa znacznie bardziej gorszace. Czyli, nawet jesli paszczur straszny, ale ma wielkie cyce i jest mloda, to kazdy leci.....(podkreslam, ze to wyniki moich osobistych obserwacji).

Gość johnyyyy
ja lubię takie w sam raz czyli około 170 cm. Piersi wiadomo, że duże to atut ogromny:P ale mało kobiet ma duże piersi i wagę w normie, zdarzają się owszem, ale rzadko, waga około 65, nie żaden wieszak, nie mogę na takie coś patrzeć:) jak kobieta jest ładna, ma ładną figurę, to robi z facetami co chce:P

Gość Dido. . .
Czyli jak sie jest zakochanym w kims takim jak wyrzej a ona jakos tego nie pokazuje to i tak pewnie mnie puzniej oleje.lepeiej dac sobie spokuj

Gość rzecz gustu
Ja mam 172 wzrostu, duże piersi i ważę 68 kg. Większość uważa, że to o 10kg za dużo.

Gość twims
rzecz gustu-to tylko liczby, ważne jak wyglądasz.

Gość sherloczka
ciekawe ile ważą te piersi ? ;-)

Gość rzecz gustu
Duży biust wcale nie jest atutem jeśli chodzi o wygląd sylwetki, dodaje jej wizualnie ciężkości. Mogę schudnąć te 10kg, tylko wtedy wyglądam mniej kobieco i gorzej się ze sobą czuję, ale prawda jest taka, że więcej mężczyzn na mnie zwraca uwagę. Taka wychudzona podobam się bardziej, tylko ja siebie takiej nie lubię, czuję się mniej atrakcyjna kiedy sama patrzę w lustro.

Gość douaglas michael
ja lubię średnie;)

Gość Świat upada
Duże, małe ,wysoka ,niska. Facetowi ma serducho bić na widok kobiety, ma mieć problem z oddychaniem. Naukowcy nazywają to jakby stanem przedzawałowym. To jest najważniejsze...w życiu. Dziękuje za wypowiedź.