Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księza w kosciele....

Zauważyliście, że teraz dużo księży ma kobiety , kochanki ??

Polecane posty

W mojej parafii proboszcz ma dorosłego syna , wszyscy o tym wiedzą ale nikt nie mowi udają ze nie wiedzą :O U mojej bratowej w parafii jest to samo, ksiądz ma kochanice ,zrobil jej dziecko, zbiera pieniądze na remont kosciola a to kasa na alimenty :O

to normalne teraz jak ksiądz ma dziecko to jest standard :) a ty bys chciał rezygnowac z dobrego i łatwego zarobku i to na dodatek nie opodatkowanego?

no wlasnie to jest dla mnie dziwne :O Kiedy bylam gówniara myslalam ,ze księdzem jest sie z powołania, chcesz swiadomie zyc w celibacie ... dorosłam i ujrzałam smutną prawde :( W mojej parafii byl swietny ksiądz, udzielal mi I komunii , rok temu dowiedzialam sie ze go wyrzucili poniewaz upijał sie z ministrantami :O

To zwykli ludzie tez chcą sie napić,tez przezywaja i też chcą jezdzić fajnymi furami

Gość ół jeaaa
ee żadna nowość , u mnie ksiądz wikary na codzien jest siwety i w ogole, ale byl w klubie dla raczej mlodych ludzi 14-30, typowa dyskoteka , bawił sie jak nigdy :D a w niedziele wrocil do swoich obowiązkow :D

Gość nic nie wiesz
Regres, można krytykować wszystko i wszystkich ale... no właśnie. Dlaczego piszesz, że księżą nie płacą podatku. Przecież to nieprawda! Płacą podatek co miesiąc tak jak każdy z nas. Ci którzy pracują w szkołach płaca normalny podatek od dochodów jak każdy pracownika, a jako kapłan płacą podatki zryczałtowane zależne od ilości wiernych w parafiach. Najpierw więc poczytaj, zapoznaj się ze stanem faktycznym, a potem podejmuj dyskusję.

Gość ół jeaaa
Moj proboszcz ma cennik :classic_cool: rabaty dostają tylko wyjątkowo wierzący i czesto praktykujący ,reszta ma zwyklą stawke :classic_cool:

Gość nie rozsmieszaj o podatkach
baławanie

Gość nic nie wiesz
a kim ty jesteś wypisując takie rzeczy?

Gość klaustroffobiczna_jazda
nie zauważyłam, bo nie obserwuję księży i mam to gdzieś.

Gość nic nie wiesz
mój wpis nie miał na celu rozśmieszania, a jedynie pokazanie prawdy. Bez obrażania mnie proszę. Rozumie, że należy przytaknąć twojej teorii na zasadzie "działania tłumu" wiem, że są tutaj również ludzie wartościowi, którzy w twoje słowa bezkrytycznie wierzyć nie będą. Raczej zwróć uwagę na duże korporacje które korzystają ze zwolnień podatkowych pod przykrywką stwarzania miejsc pracy i napędzania gospodarki. Jak okres zwolnienia sie kończy to firma się "zwija", zmienia nazwę i znowu ma czas bez podatkowy. To są oszustwa!

Najpierw więc poczytaj, zapoznaj się ze stanem faktycznym, a potem podejmuj dyskusję" żartujesz sobie? :)