Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdolona narkomania

Mój facet nie chce rzucić zioła.

Polecane posty

Gość pierdolona narkomania

Jak w temacie. Ma 32 lata i pali codziennie.

Gość 112233###
To rzuć faceta. Z takiego to nic nie bedzie.

Gość simian raticus
Rzuć tego narkomana! Chore dzieci urodzisz!

Gość msna
tez tak mialam, nic zlego w tym nie widzial no i po 2 latach mieszkania razem i wochania tego gowna zostawilam go i w tedy dopiero zrozumial co robi...rok czasu walczyl z tym i teraz jest czysty , ale nie wrocilam do niego za pozno zrozumial

Gość Nie cpam
Ogladalam ostatnio program, ze marihuana przez wiele wiekow byla traktowana jako lekarstwo. Na bole, depresje itp. Do tej pory mozna kupic ja legalnie w wielu krajach (przypadki medyczne). Ponoc mozna umrzec przy jednorazowej dawce 10 kilogramow. Najlepszy z narkotykow!!!

Gość msna
moze dzisalac jak lek ale w malych ilosciach i od czasu do czasu...palenie codziennie wplywa na myslenie i czyny... zylam z takim czlowiekiem i wiem o tym, on sam musi zrozumiec

myslals, ze jak sie z nm zwiazesz to on to rzuci?? nie badz taka naiwna - jesli Ci to przeszkadza to jego rzuc - to jedyne wyjscie, no chyba ze chcesz zaakceptowac jego nalog

Gość a moj to......
moj z kolei lubi kodeinke, dopalacze, leki psychotropowe, nasenne, jest od tego uzalezniony, cala kase wydaje na to, nawet ode mnie chce pozyczac ale nic z tego, ja mu kasy i tak nie pozyczam. nie chce sie przyznac ze jest uzalezniony. jego marzeniem jest, zeby w naszym kraju zalegalizowano narkotyki! no taki glupek :O ale poza tym ejst szalenie inteligentny i wartosciowy, to jego jedyne "zboczenie".

dziewczyny naług uzależnienia od środków odużających i psychotropowych to bardzo poważne uzależnienie ktoś napisał że zajarać to nic takiego owszem tak samo jak wypić kielicha od czasu do czasu niestety z używkami trzeba znać umiar w przeciwnym razie zawładną całkowicie człowiekiem tak jak autorka napisała wyda na to wszystkie pieniądze nie musi nawet jeść byle ma swoją ukochaną używkę... Teraz najważniejsze dziewczyny mieszkając żyjąc u boku uzależnionego jesteście narażone na współuzależnienie nie chodzi wcale że same zaczniecie brać jarać pić nie, chodzi o to że żyjąc z osobą uzależnioną same cierpicie z powodu tego nałogu bo jesteście uzależnione od tego jaki w danym czasie wasz mąż chłopak narzeczony ma okres czy jest w dołku po nadmiernym np przepaleniu czy jest w euforii czy po prostu się wkur.. bo nie ma co zajarać jego emocje będą wpływać na was i jak wy funkcjonujecie. podam przykład chłopak jest zły bo nie ma za co kupić zioła wyżywa się na was krzykiem czy nie udzieli się wam jego zły humor?

a co chcesz zaświadczenie! leczyłam się na to przez 8 lat!!! i co nadal jak szybko piszę popełniam tak durne błędy że sama na siebie jestem zła choć wiem jak się dane słowo pisze znam zasady to i tak popełniam błędy nie życzę Ci tego bo to nie jest fajne pisać coś w urzędzie a tu na raz jakiś byk ...

Gość Dido. . .
Dziewczyny ale wy macie problem skoro facet w taki wieku pali to on pewnie nic innegto nie widzi poza trafka albo wy go juz nie obchodzicie. Sam napewno nie pali tylko z kolegam ja naprzyklad juz troche nie pale i staram sie nie odbierac tele. i nie odpisywac na sms-y to nie jest nauk fizyczny tylko psychiczny i nie mozna tego porownac do innych twardych narkotykow p. heroiny albo tytoniu.

to nie jest nauk fizyczny tylko psychiczny i nie mozna tego porownac do innych twardych narkotykow p. heroiny albo tytoniu. hahahhaa narkomania = nieuk psychiczny musze zapamietac

Gość Dido. . .
no i temat sie zakonczyl

Gość kanta_lupa
nałóg, bo nałogi, i koniec poprawiania, moze na temat teraz,co?

Gość Dido. . .
Czyli jesli palilem to mam sobie odpuscic znajomosc z jedna dziewczyna.dla jej dobra

moze na temat teraz,co? prosze bardzo: po cholere zakladac taki temat? skoro nie odpowiada komus taki nalog partnera to dac mu ultimatum i albo rybka albo akwarium end of story

Gość Dido. . .
jak to z kilkoma nie rozumiem !!! mozna tak

boże Dido czy te zioło wypaliło Ci mózg chodzi o to że jeśli wolisz palić to pal ale zostaw dziewczynę w spokoju tak będzie lepiej dla niej bo nie będzie musiała przeżywać wszystkich humorków zw z twoim nałogiem a to wcale nie jest proste