Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janowajanowaaaa

dzisiaj chce sie poczuc znow SUPER I SEXY A WIEC...;)..........................

Polecane posty

Gość janowajanowaaaa

1-na solarke niemoglam isc bo mialam okres zreszta nielubie solarek wiec smaruje sie samoopalaczem -pije poltora litra wody jak skoncze to kolejne poltora zeby sie oczyscic -wczoraj znow od miesiaca wzielam sie za brzuszki przysiady a potym super seksik -pomalowalam paznokcie na czerwono -mam zamiar wykapac sie w soli -mam oliwke na wlosach dabur zeby je odzywic;) -mam zamiar sie super ubrac i umalowac MAM DOSC CZUCIA SIE HUJOWA PANNA!!!! mam taka niska samoocene ze to jest straszne dosyc tego;) do dziela dziewczyny wystarczy chciec

Gość janowajanowaaaa
aha i maseczka;P

Gość ewelkaaaaa
Super! Ja tez postanowialm ze zycie tylko jedno i bede wygladac jak chce i robic to co chce;) Schudlam 20 kilo ( chce jescze 10) cwicze, smaruje sie kremami ujedrnaiajcymi, balsamami. Zawsze maluje paznokcie, dbam o ladny makijaz:) Tez czasem jak nie ma mojego chlopaka robie sobie takie wieczory:0 Vatika migdalowa na wlosy, maseczka na wlosy, peeling ciala potem wszelakie kremy balsamy, robie paznokcie, zapalam swieczki zapachowe i kieliszek winka:) fajny film albo muzyka i na drugi dzien czuje sie odrazu lepiej! polecam dziewczyny!

Gość janowajanowaaaa
no na winko to mnie niestac chyba ze po piwko skocze:) ewelka a ile masz lat?? bo ja ogolem pochodze z b trudnej rodziny gdzie byl alkochol itp itd i zawsze mialam strasznie niska samoocene a co zrobilas ze tak schudlas?? ja bym chciala miec piekne cialo coprawda mam moj chlopak i ogolem ogladaja sie zamna ale problem jest WEMNIE!!ja siebie chce zaakceptowac mam juz dosc tego ze patrze na brzuch cycki itp itd nic mi sie w sobie niepodoba

ja jak mam dola i chce sie poczuc lepiej... zawsze mi pomaga... goraca kąpiel w pianie z winkiem i fajeczka w reku ... i tak z godzine moczenie się - opracowalam idealna poze w wannie aby bylo mi wygonie :) maseczka... depilacja nog... pomalowanie paznokcji... a potem ciepla pizamka, skarpetki, kocyk i przegladanie glupich czesto kobiecych gazetek :)

Gość ewelkaaaaa
Mam 23 lata:|) Cwicze na orbitreku plus zdrowa zywnosc wykluczylam wszystkie zle weglowodany bialy chleb , ziemniaki , ryze makarony jak i slodycze i chipsy i tym pdobne:) Jem duzo warzyw , slalatek i gotowane lub pieczone mieso lub ryba. Serki wiejskie, jogurty naturalne, owoce,lekki zuppy i pije duzo wody:)

Gość knjkihjfg
no ja sobie chyba zaraz pojde zrobic cos takiego;) jeszcze schudnac chce dlatego znow wode pije kiedys wypijalam 5 litrow dziennie

Gość janowajanowaaaa
ja jem chleb normalnie raz taki raz taki ale pije bardzo duzo czerwonej herbaty plus czasami na przeczyszczenie jak zdardzy mi sie w wekend po blanciku zjesc za duzo wiadomo gastro lapie;P no wode znow zaczelam pic robie brzuszki ale mialam miesdiac przerwy waze obecnie 44 kg/158 czasami pokazuje 46 ale wiadomo kupka wazy hihi;P na areobik niestety mnie niestac wiec cwicze w domku

Gość owca zagielas mnie
Janowajanowaaa napisas w innym watku ze razem z mezem WYNAJMUJECIE pokoj od rodzicow? Musicie im PLACIC za pokoj? :o

Gość janowajanowaaaa
tak ale to nie moj maz:) narzeczony no coz rachunki kosztuja ale planujemy sie przeprowadzic