Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizaczekkk

Kocham go ale nie wiem co dalej:(

Polecane posty

Gość lizaczekkk

Hej..kocham chłopaka,ktory mnie zostawił mimo to że mowi że jestem dla niego ważna i nie podał konkretnego powodu rozstania.Powiedział że kiedyś przyjdzie na to czas żebym się dowiedziała dlaczego mnie zostawił..Teraz chce żebyśmy chciaż zostali przyjaciółmi a ja nie wiem co mu odpowiedzieć bo mnie sama przyjaźń nie satysfakcjonuje..a tematu o byciu jeszcze razem unika.Nie wiem już co mam robić bo mowi że mu na mnie zależy i że nie zna fajniejszej dziewczyny ale nie wie czy bedziemy dalej razem:(mam się zgodzić na ta przyjaźń i czekać czy dać sobie poprostu spokój?doradzicie cos..

Gość Dido. . .
no mozesz na nigo napierac.ale chociaz jest szczery a nie milczy ale to tez nistety boli:(

Gość lizaczekkk
Ale ja nie chce być tylko przyjaciołką...

Gość może jest gejem?
nie pisze tego w formie żartu ;-)

Gość z warmii i mazur
Nie zgadzaj się na żadną przyjaźń, tylko Ciebie zrani. Jeśli nie chce być z Tobą to nie. Jeśli będzie mu zależało to będzie Ciebie błagał na kolanach, abyś wróciła.

Gość Dido. . .
normalne ja tez nie.Milosc jest piekna;)nigdy wczesniej nie wiedzialem co to jest do puki sie nie zakochalem

Gość krkrkr
przyjaźń między kobietą a mężczyzną nie istnieje, jeżeli chcesz z nim być, to z nim o tym pogadaj, jeżeli on powie, że nie ma szans, to go olej, chociaż zaboli jak jasna cholera.

Gość i co wywalili .
ma cie w dupie a to tylko wymowka zebys szalu nie dostala daj SOBIE SPOKOJ

Gość Agatusinnka
Moim zdaniem powinnaś zgodzić się na przyjaźń ale kazać mu odrazu się określić czy będziecie dalej razem czy nie żebyś sobie nie robiła złudnych nadziei..

Gość UFCIUFPUF
Moim zdaniem jest tak: znalazł inną i dla niej zerwał. Boi się histerii, łatki zdrajcy, wybuchów płaczu i awantur. Więc poczeka, aż dojdziesz z tym rozstaniem do siebie, ochłoniesz i powie Ci, że ma inną. No bo jak to wytłumaczyć, że zrywa? Powiedziałby, że nie kocha, że coś się wypaliło- to bankowe. W grę wchodzi osoba trzecia. I jak się szanujesz- on Ci jest winien wyjaśnienie, a nie Ty masz jak bidulka na nie czekać.