Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz-dwa-czy

Dlaczego facet chamsko traktuje swoją partnerkę i kpi sobie z niej?

Polecane posty

Gość raz-dwa-czy

Moja bliska koleżanka jest w półrocznym związku. Mi się ten facet od początku wydawał nieciekawy, no ale to moje zdanie. Oni byli zakochani, on to wręcz do szaleństwa, kompletnie stracił dla niej głowę. Wygląda na to, że był to słomiany zapał, który już minął. Koleś najwyraźniej już nic do niej nie czuje, ale zamiast zerwać, zrobił się opryskliwy i chamski. Z zakochanego po uszy zmienił się w chama, który raczy ją tekstami: "Sama tam idź, ja nie mam czasu" "Coś ty na siebie założyła?" "Co cię to obchodzi gdzie idę? Mam ci się spowiadać?" Jak myślicie, z czego wynika taki obrót sprawy, że facet nagle robi się chłodny i opryskliwy? Czemu zamiast zerwać chodzi poirytowany?

Gość lkmoko
poznał kogos i chce zeby to dziewczyna z nim zerwala

Gość raz-dwa-czy
kafetoster- no właśnie, masz rację. Pewnie też zauważył, że ona jest na jego każde kiwnięcie palcem... Co go i tak nie usprawiedliwia, bo to fajna dziewczyna, nigdy go nie ograniczała, nie robiła awantur, nie była zaborcza... I może przegięła w drugą stronę, może była za dobra właśnie...

Gość raz-dwa-czy
Chyba nikogo nie poznał, bo większość czasu przesiaduje w domu po pracy, gra w gierki a wieczorami chodzi na piwo do pubu osiedlowego... Kiepski typek :O

Gość raz-dwa-czy
No smutne to trochę... Tym bardziej jestem cały czas w szoku, że koleżanka się w takim typku zakochała. No ale cóż, miłość bywa ślepa :O

Gość leilanna
Z doświadczenia wiem, że jak facet jest/ zaczyna być chamski dla swojej dziewczyny to znaczy, że kogoś poznał i mu się w d**** poprzewracało:(

Gość milejdin
A może po prostu jest poirytowany ponieważ on potrzebuje więcej dech a ona mu nie daje tak się zaczynają ich problemy

Gość raz-dwa-czy
milejdin- czy Ty w ogóle czytałaś to co napisałam? :O Chyba nie.... To ciekawe, ze facet potrafi się zmienić tak nagle, prawie że z dnia na dzień i to ze skrajnie zakochanego w opryskliwego buraka

Gość milejdin
Przepraszam dech-znaczy seksu

Gość raz-dwa-czy
nie wpadłabym na to... Z tego co wiem to raczej w tej kwestii nie powinien narzekać, bo koleżanka ma podobno bardzo duży temperament. Może było odwrotnie, zamęczyła gościa ;)

Gość udfsd
Nie ma odwagi sam zerwac, a przez swoje zachowanie probuje ja zniechecic do siebie i spowodowac, zeby to ona zerwala.

Gość raz-dwa-czy
udfsd - chyba jest tak jak mówisz. Ale ona głupia go kocha i mówi że nie potrafi go zostawić, chyba cały czas wierzy, ze to chwilowe i się zmieni :O

Gość udfsd
Nie zmieni sie. To juz rownia pochyla, ale niestety ona sama musi przejrzec na oczy. Inni moga mowic, ze jemu nie zalezy, a ona i tak bedzie dalej w to brnela.

Gość milejdin
Nie myślę że ma kogoś innego skoro tak szalł za nią mają po prostu jakiś problem kturego nie widać z zewnątrz