Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmieszny Student

Czy na prawie są ciekawi ludzie?

Polecane posty

Gość Śmieszny Student

Minął tydzień od uczestnictwa na studia. Strasznie się zawiodłem, jeśli chodzi o towarzystwo. Zauważyłem oznaki: "podlizywania się", "nadambicji", "powagi". Tak patrzę na moją grupę, ja, taki typowy ziomek, nie wiem, czy śmiać się czy płakać. Dziwnie się czuję w ich towarzystwie. Tak zawsze jest czy potem to się rozkręca?

Gość kolostan
znajdziesz ziomków i ziomalki w przy uczelnianym pubie/barze - na innych kierunkach. głowa do góry

Gość Śmieszny Student
Przepraszam za błąd. Mam na myśli to, że nie ma tam fajnych ludzi. Na przykład na wykładzie czy ćwiczeniach zauważyłem już pierwsze przykłady wchodzenia w tyłek wykładowcy. Mity o prawnikach chyba nie są wyssane z palca. Byłem w ogólniaku na mat-fizie i trochę zaczynam żałować, że nie poszedłem na jakąś polibudę.

Gość sherloczka
nie włazisz w doopę, nie wywyższasz sie, nie wymądrzasz, nie nawijasz bez sensu ale kwieciście? to ty nie masz predyspozycji do zawodu papugi, uciekaj stamtąd jak najszybicej! ;-)

A tera Ci coś napiszę kolego...na studia nie idzie się po to aby w najlepsze hulać z kolegami z uczelni ale po to aby dążyć do obranego sobie celu , coś w życiu zyskać ,jednym słowem WYKSZTAŁECENIE , gdybym ja idąc na studia wybierała je pod kontem znajomych to wylądowałabym na Słupskiej Akademii Pomorskiej a nie tu gdzie jestem obecnie...takze głowa do góry , może z czasem sytuacja się poprawi...a co studiujesz?

Gość Śmieszny Student
Na serio to komicznie wygląda. Jakiś pajac dyskutuje z wykładowcą, a widać, że za wiele nie ma do powiedzenia. Wyrażać się potrafię normalnie, tylko trochę przeklinam. Nie jestem jakimś snobem i nie robię z siebie kogoś, kim nie jestem. Z natury jestem skromny.

Gość Śmieszny Student
Widzę, że mieszkam niedaleko CIebie, bo znam uczelnię o której mówisz. Ale ona się ładniej nazywa - Pomorska Akademia Pedagogiczna. Studiuję prawo.

Gość Śmieszny Student
Patrzę na nowych kolegów i nie czuję się nieswojo wśród nich. Nie wiem, grupa jakaś taka zamknięta, wszyscy małomówni. Ogólnie może dlatego, że chyba jestem sam z moich stron na tym kierunku. Studiuję w Trójmieście.

Gość Śmieszny Student
Też GDA.

Gość Śmieszny Student
Mogę iść nawet dzisiaj, do nauki jeszcze prawie nic nie mam. A ty co studiujesz?

Gość smieszny student a na jakiej
uczelni studiujesz??

Stomatologie... 3 rok ...poszłabym dzisiaj ale mam nauki wod cholery , za 10 minut wyłączam komputer i chłone wiedze:D nie wiem może w sobote wieczorem?!na pewno jutro będę na kafe po południu także możemy się zgadać;)

Gość Śmieszny Student
A będzie ruchanie?

Gość Śmieszny Student
A jutro? Nie wiem jak w weekend, bo mogę na weekend wrócić do domu.

Gość Śmieszny Student
Jeszczę zobaczę. Masz maila?

"Jakiś pajac dyskutuje z wykładowcą, a widać, że za wiele nie ma do powiedzenia." Właśnie tacy na ogół zostają w przyszłości najlepszymi prawnikami. Wiedzą przede wszystkim, gdzie szukać wiedzy i jak ją wykorzystać w dyskusji, oraz z kim rozmawiać, żeby osiagnąć zamierzone efekty. Idź na polibudę, najlepiej na informatykę. Tam będziesz rozmawiał najczęściej z komputerem albo komputerach, a Twoim "ziomalstwem" będziesz mógł się dzielić na specjalistycznych portalach tematycznych.

Gość Śmieszny Student
Założyłem taki ... powiedzmy, prawdziwego nie daje, bo na nim jest nazwisko. wilku1001@interia.pl

Gość Śmieszny Student
Informatyka - odpada. Miałem jej trochę i dziękuję.

Gość Śmieszny Student
A jest ona chociaż ładna? Czy przypomina pasztety z mięsnego?