Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polonus

czy tez nie lubicie zydow?

Polecane posty

Gość polonus

cześć. chcialem tu poruszyc bardzo wazny temat otoz odczuwam antypatie do zydow. mam swoje powody nie mowcie ze jestem antysemita przynajmniej nie z wyboru lecz doswiadczenia. znam ielu zydow ktorzy sa moimi znajomymi mam ich nawet w rodzinie wiec nie bede przychylny zydom. pierwszy znajomy zyd znam go od wielu lat charakteryzuje sie robieniem interesow "na wszystkim", slynie z tego ze pozycza i zaniza dlugi raz mu pozyczylem to dlug przepadl. drugi znajomy zyd okradal mnie chociaz dafrzylem go sympatia niewiem zreszta dlaczego. trzecia znajoma myslalem ze to bedzie milosc mojego zycia niestety zdradzila mnie z pierwszym lepszym dupkiem bo byl dziany. czarta postac to moj brat cioteczny ktory jest kretynem i ciagle ze mnie zartuje i ydaje sie ze jest on bog niewiadomo kim.

Gość aaaaaaaaaaaaah
ja nie mam żadnych uprzedzeń dla mnie każdy człowiek jest równy,człowiek to człowiek a nie lubić ogółu za to,że ktoś coś kiedyś zrobił to jest chore. Tyle ode mnie.

Gość polonus
nie chodzi tu o jedna osobe przyklady mozna mnozyc, chamska kolezanka, przesladowca ze szkoly, itp. itd.

Gość siamta siamta
lubię wszystkich, w każdej nacji są dobrzy i źli ludzie

Gość polonus
wymien choc jednego zyda ktory jest porzadny i dobry

Gość naczelna pomaranczkaa
Przykro mowic ale u mnie w rodzinie tez sa osoby z domieszka TEJ krwi i ogolnie mowiac: paskudne charaktery, uwazaja sie za lepsze od innych, gromadza pieniadze , moze nie bardzo skape ale jednak. Sama nie woem czy to przypadek czy regula? Nie wnikam bo nie wiem...

Gość polonus
no pomaranczka niestety rodziny sie nie wybiera

Gość moim skr zdaniem
nikt nie lubi zydow a ci, ktorzy twierdza inaczej padli ofiara agresywnego propagowania źle pojetej tolerancji. Analogicznie sprawa wyglada w przypadku homoseksualistow.

Gość aaaaaaaaaaaaah
naczelna pomaranczka - rozejrzyj się wśród naszych.... coś lepszego???? nie można tak uogólniać,jak ktos wyzej napisał wszędzie są i dobrzy i źli ludzie,możecie się kiedyś niexle zdziwić.

Gość polonus
no pederastow tez nie lubie ale oni stanowia mniejszosc na szczescie bardziej przeraza mnie ekspansja zydow w naszej pieknej polskiej krainie niestety w ciagu 2 lat dowiedzialem sie ze szyscy moi znajomi to ZYDZI lacznie z ksiedzem proboszczem na czele.

Gość polonus
oni maja dosyc specyficzne zachowanie sa chamscy, ulgarni, nieprzystepni, patrza z gory, religijni bardzo, choc zdarzaja sie wyjatki ale przede szystkim PAZERNI I OKRUTNI

Gość polonus
niestety opanowali takze wladze i przedsiebiorstwa. Ratujmy co nasze co polskie. Kryzys tez przez nich bo nakradli sie a teraz im juz nie starcza

Gość otrzasnijcie sie kafeteriusze
Ratujmy resztki polskosci, wstanmy od komputerow i ZROBMY COS!!!

Gość polonus
mysle ze kiedys narod ten polski sie otrzasnie i przejrzy na oczy a tedy wezmiemy co nasze

Gość suzisizi
Nie mam nic do żydow, za to nienawidze turków, ciapatych zniewiescialych kutafonow

Gość xoxololox
nikt nie lubi zydow, nawet zydzi:classic_cool:

Gość polonus - porzadny i dobry
był np żyd Janusz Korczak. Gdyby był katolikiem, pewnie ogłoszono by go swietym, jak Maksymiliana Kolbego, bo obaj odznaczyli sie podobna miłościa bliźniego..

Gość żydzi mi wiszą
chociaż mógłbym się postarać o paszport izraela :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
brudne zapyziale z gilem wiszacym u nosa polacytwo-robactwo ujada na Żydów , by w ten sposób zwalić na kogoś swą głuipote, zlodziejstwo, ciemnote , debilizm . za wszystko nwinią Zydow zresztą wszystkich wokół. dupe obesraną ma polaczek bo nie umył - wina innych

Gość alebaba
NIE CIERPIĘ TYCH DURNYCH POLAKÓW, ZŁODZIEJE, NIEROBY, PIJAKI, KIBOLE, OSZUSTY, OSZOŁOMY, A JUŻ NAJGORSZA JEST TA POLSKA GŁUPOTA I KSENOFOBIA, FUJ!

Gość ptasiek - zaponiales /as
jeszcze dodac jeszcze ,ze wina Tuska:) Wchodzi Kaczyński do monopolowego a tam tylko wina Tuska ( juz stare:))

Gość wszystko to wina Tuska
czy chcesz czy nie

Gość efefefefe
zydzi tez ludzie. dla mnie nie jest wazna rasa ( no mzoe cyganow, rumunow nie znosze)

Gość marianna pe*
ja chyba lubię nawet w Izraelu byłam na wycieczce