Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla niskich za duża a dla inny

założylam dzisiaj buty na koturnie i nigdy wiecej :( ( mam 172 cm)

Polecane posty

mijałam ludzi - 90% bylo niższych ode mnie wszyscy patrzyli na mnie , na twarz a potem szybko na nogi jakby byli ciekawi co mnie tak podwyższyło... koturny były naprawde niskie ...jakieś 5cm...ale co za kraj w ogóle!!! że kobiety niskie ok ale faceci?! może z 4 spotkałam mojego wzrostu albo wyższych :o :o i patrzo na mnie jak na dziwadło :O

Gość bartoslawa
przesadzasz, mam 173 i noszę obcasy/koturny tak do 8-9cm, mam w d...czy ktoś się gapi, ja się patrzę na te wszystkie małe trole z góry

Gość Rafixx
bratoslawa odnosnie innego tematu studiuje informatyke a czemu pytalas?

w dodatku widizałam kilku przystojniaków ale mieli około 175 cm albop mniej nawet na mnie nie spjrzeli za to na mojąkolezanke która ma 160 cm tak.. mimo że nie jest piękna to pewnie dla nch bardziej kobieca niż ja :(

Gość dorotayyyyyyy
Niestety,tacy ludzie,trzeba mieć wszystkich w dupie i tyle.Inaczej można wpaść w depresję.Taki to urok Polaków :O

Gość bartoslawa
bo student nie powinien pisać znaleść tylko znaleźć, no ludzie! kwiat intelektualny polski:(

Gość fasdddddddddddd
A co ja mam powiedzieć ?? Mam prawie 210 cm i jak idę chodnikiem to nieraz takie poruszenia jakby Papierz szedł :P

Gość sexi blondiD***
Autorko nie masz czym się martwić, niektóre kobiety mają 190 cm , to jest wtedy ciężko, ale 170 cm to całkiem zwyczajny wzrost.

Gość Rafixx
pisalem szybko, przepraszam za blad. jestem umysl scisly

Gość sexi blondiD***
co do błędów ort. , to głupie wytłumaczenie, że się szybko pisało :O jak ktoś ort. zna, to zna i już, ja zawsze szybko piszę i nie robię błędów, pisząc odruchowo jakieś słowo/.

fasdddddddddddd A co ja mam powiedzieć ?? Mam prawie 210 cm i jak idę chodnikiem to nieraz takie poruszenia jakby Papierz szedł haha ale jesteś kobietą czy facetem? no u mnie w szkole są dwie dziewczyny wyższe ode mnie, na plaskich butach maja z 180 cm...jak nie wiecej a są takie śliczne...ale biedne pewnie niegdy nie znajdą faceta :(

Gość fasdddddddddddd
dla niskich za duża a dla inny Oczywiście że jestem facetem ;)

Gość Rafixx
Chciałbym poznać Twoja ortografię "sexi blondi" bo jestem przekonany, ze popełniasz błedy choć nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy, ja popelnilem zwykla pomylke w klawiaturze akurat co nie ma nic wspolnego z ortograia..

Gość Camie
Ja mam 175 i zależy. Jak idę na imprezke rodzinną,do przyjaciół czy innych takich ;) to wtedy szpila 8-10cm ale normalnie w Polsce takie realia panują że gdybym poszła na koturnach po ulicy przy moim wzroście to też wszyscy by się gapili :/ juz raz tak miałam -.- więc kulturalnie ograniczyłam chodzenie na obcasach

jak pisalam ja sama mam 175cm, moj wzrost to moj atrybut. na mnie zwracaja uwage faceci ktorzy glownie cenia sobie zgrabne nogi. a kazdy z moich facetow mial powyzej 180cm wiec czemu mieliby pogardzic dziewczyna jedynie 5cm wyzsza ode mnie?

Gość Camie
A zapomniałam dodać że na mnie też się nie patrzyli w stylu och ach tylko jak na wysoką,ogromniastą kosmitkę która znalazła się wśród Ziemianek (noi Ziemianów). Ale generalnie nie zależy mi żeby faceci się za mną oglądali. Mam cel w życiu i jeśli będę sama to trudno ;) ale może jednak znajdę kogoś-fajnie by było. Choć grunt to niezależność. P.S. Sorki za lekką niezgodnośc z tematem ;) wybaczcie

Gość sexi blondiD***
rafix no chyba, że to była literówka. Mylisz się, bo w ort. mnie nie zagniesz :D Miałam 6 z matury pisemnej z polskiego :D

Gość fasdddddddddddd
To sobie wyobraźcie że ja tak mam codziennie, tylko na mnie jeszcze gorzej się patrzą ;P

Gość kiack
-------do zony skoro zaszczyca cie jak ktoś na ciebie wylewa pomyje to naprawdę niewiele ci potrzeba do szczęścia najlepiej będzie jak znikniesz z tego forum bo z tego ci widzę niewiele osób ma ochotę z tobą rozmawiać czy nawet czytać twoje wypowiedzi. A ty zaraz stwierdzisz że mamy skoro to robimy.. bez przyjemności:/ nic dodac nic ujac buha ha ha zdz szmata ciapata

Gość Transitttt = Scierwooo
Zapraszam sexi blondi na dyktando! Napisz gg ja Ci szybko sprawdze 37852260

ja mam 183 na boso i jakoś nikt dziwnie na mnie nie patrzy :O to dziwne, że na ciebie patrzyli jak nawet do 180 nie dobiłaś, pewnie szłaś jak pokraka i tyle

Gość sexi blondiD***
Transitttt = Scierwooo heheh nie wyłudzisz mojego GG:D A udowadniać nic nie muszę :D A na błędzie nikt mnie przyłapie!

Gość komsakomsi
No już przesadzaj :O Jeśli miały 5 cm to juz nie przesadzaj ze taka ogromna bylas i wszyscy patrzeli na ciebie jak na wieże jakąś :O wmieszała bys sie w tłum bez problemu. Jak byś miała 190 i 15 centymetrowe szpile to rozumiem ale bez przesady