Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłosc z przed lat

Czy tylko ja mam takiego pecha?

Polecane posty

Gość miłosc z przed lat

byłam w LO zabujana bez pamięci w pewnym kolesiu, mieliśmy po 16,17 lat, on był wtedy bardzo nieśmiały albo mu się nie podobałam:(, ale podobno mu się podobałam.Pamiętam jak ryczałam gdy nie zdał i nie zobaczyłam go we wrześniu i już więcej go nie zobaczyłam aż do dzisiaj dzisiaj mam 24 lata i spotkałam go markecie wygląda super jeszcze lepiej niż wtedy, widać że ćwiczy i był z laska(chyba):( na zakupach, nawet mnie nie zauważył:( a we mnie uczucia odżyły i ciągle o nim myślę:( Pokłóciłam się nawet z mężem, bo mam zły humor

Gość miłosc z przed lat
Jak widać nie jest Długo dochodziłam do siebie po tym gdy już więcej go nie zobaczyłam Czasami mi się wydaje że byliśmy sobie pisani, nawet chciałam sobie z tego powodu odebrać życie.

Gość natchnienie
Nie nie tylko TY... ja też mam podobny problem... i nie mogę sobie dać z tym rady... wciąż myślę i myslę ...i nic z tego:(

Gość miłosc z przed lat
Ponoć zawsze mieszkał tylko 3 osiedla ode mnie, nie wiem jak teraz ale chyba tak skoro był w tym markecie. Co tu dużo gadać nie chodzi mi o związek z nim, on nawet mnie nie zauważył, akurat przechodząc koło mnie dyskutował z nią i był skierowany w jej stronę a ja myśłałam , ze mi serce wyskoczy:(, albo zemdleje z wrażenia dokładnie tak jak wtedy gdy byłam małołatą zakochaną w dzieciaku Jestem tylko ciekawa, czy mu się wtedy podobałam, czy była by szansa? tylko że on wtedy był taki jaki był i wstydził się Tylko to bym chciała wiedzieć jesli odpowiedz była by pozytywna zaznała bym ukojenia i zamknęła ten rozdział, jesli to po prostu miałam pecha ok i zamknęła ten rozdizał

Gość natchnienie
Też bym chciała zamknąc w końcu jakiś tam rozdział i odzyskać spokój ducha jaki miałam przed laty... i móc się cieszyć życiem...;)