Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supersupero

skóra na motor zobaczcie czy pójdzie za te cene

Polecane posty

Gość twims
Hahaha :D skóra na motor, doobre

Gość twims
Pomijając, że to nie jest kurtka na motor, jest tragicznie brzydka, w kiepskim stanie i nigdy jej nie sprzedasz za tą cenę.

Gość ramoneska
i do tego jeszcze skorzana pilotka i bedzie supersupero

Czyli sport-turystyk. Jaka pojemność? Ja tak sobie rozmyślam nad Kawą gpz, a to wiadomo ten sam segment. 🖐️

I wbrew pozorom to nie jest wcale rasowy motor sportowy, niby ścigacz a jednak części bierze z wcześniejszych jednośladów kawy, min chopperów (silnik), też pozycja za kierownicą bardziej jak w turystyku, stąd zwą ją usportowionym turystykiem. Jakieś opinie? :P

Na początek taka kawa styknie, Jak dobrze odkręcisz, to i tak spod dupy ucieknie. :)

Silnik z kawy LTD. Dosyć też to zgrabne ale ciężko trafić na właściwą wersje. :P

Gość motórzystka
ta "MOTOCYKLOWA" kurtka rozbawiła mnie okrutnie :D nie chcę myśleć, jak dziś bym wyglądała, gdybym miała na sobie to cudo gdy zaliczyłam najgorszego w życiu dzwona :D

Opisz tego dzwona.. Ja też dzisiaj miałem małą przygodę, tyle tylko że samochodem, mogłoby być bum konkretne :D

Gość motórzystka
szkoda gadać, wywaliłam się jak idiotka na zakręcie. akurat zaczął padać deszcz, a na zakręcie było sporo piachu..przednia opona straciła przyczepność, ja przyhamowałam i bęc. maszynie NIC się nie stało, no może parę plastików się połamało, i zrobiłam parę nowych otarć. a ja po prostu pojechałam po asfalcie jak po lodzie..dobrze, że nic nie jechało z naprzeciwka. ale najlepsze w(y)padki motocyklem miał mój facet. raz centralnie wjechał w znak drogowy, w nocy, przy prędkości ok 120. to był taki znak poziomy, postawiony na jezdni bo prawy pas był nieprzejezdny-uwaga uwaga-znak postawiony szarą stroną do przodu. mój facet go nie zauważył w ciemności (no dobra, zauważył za późno) i po prostu w niego yebnął :D a znak się normalnie cały owinął wokół motocykla i jedyną stratą była rozwalona szybka :D

Gość motórzystka
ja Suzuki Freewind 650 a mój chłop ostatnio nabył Yamaha Tenere (jaką dokładnie-nie wiem, bo nawet jeszcze nie widziałam)