Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezsenna88*

Jak rozpoznać nieśmiałego mężczyznę

Polecane posty

Gość Bezsenna88*

Jak odróżnić niesmialość od braku zainteresowania, niechęci?

Gość nieśmiały to będzie
mało gadał do wszystkich albo wcale mało znajomych w towarzystwie taki szarny nudny człowieczek

Gość Robaczek777
Ciężka sprawa. . . tak naprawdę jak facet nie powie, co czuje, to nasze zgadywanki na nic się nie zdadzą. . . mój raczej nieśmiały nie był, ale z góry założył, że "za wysokie progi..." i gdyby nie moja inicjatywa, to by nic z tego nie było. zapraszam do mojego tematu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4989568

Gość Bezsenna88*
Bo widzisz...mam taki problem, nie -problem... Przygląda mi się często kolega z grupy. Dopiero niedawno sobie to uświadomiłam. Nieraz przyłapuję go na tym, jak gapi się na mnie i jego wzrok jest dość dziwny... Raz całkiem przyjemny, innym razem jakiś taki chłodny... Jego zachowanie identyczne. Czasem jest przesadnie miły, innym razem gorzki i jakby unikający rozmowy...

Gość Bezsenna88*
Wszystko w jego zachowaniu jest takie sprzeczne... Niby chłód, a jednak krążenie w pobliżu, tak żeby mieć tylko okazję się wtrącić... Niby ciągłe rzucane spojrzenia, ale totalny brak dalszych kroków...

Gość Bezsenna88*
On w zasadzie zawsze trzymał się nieco z boku, śmiały też nigdy nie był. Dwaj kumple, kontakty z dziewczynami słabe i niezbyt płynne.

Gość Robaczek777
może niby tak od niechcenia, po koleżeńsku zaproponuj mu wypad na piwo czy colę w celu obgadania tematu zajęć . . . może taka niewinna rozmowa pomoże ci zrozumieć, o co chodzi :)

Gość Bezsenna88*
Hmmm? Co o czymś takim myślicie?

Gość Bezsenna88*
Tak się właśnie zastanawialam, ale ostatnio, kiedy mieliśmy okienko i oboje siedzieliśmy przed salą, to jak próbowałam do niego zagadywać, traktował mnie jakbym przeszkadzała mu w czytaniu książki... Potem z kolei na odwrót : przysiadł się sam i był cholernie miły, choć też czytalam książkę...

Gość Bezsenna88*
W sumie to do tej pory nasze kontakty były znikome. Głównie na zasadzie co słychać, co tam na zajęcia. Nigdy nie spotykaliśmy się poza uczelnią, tym bardziej, że mam swoją ekipę, a on głównie z tymi kolegami chodził...

Gość Bezsenna88*
Książkę czytał bardzo dobrą - wiem to, bo sama postanowiłam ją przeczytać :)

Gość Bezsenna88*
Nie, to była klasyka literatury światowej ;)

Gość Bezsenna88*
Denerwuje mnie ten pan. Mógłby się w końcu zastanowić, bo źle się czuję jak jest w pobliżu...

Gość --radziula...
olej niesmialego. przerabialam to 3 razy i mam dosc, dosc,dosc. Niesmiali to takie dupki straszne ze szok.... prawiczki pseudointelektualiści i w ogól.... NIE WARTOOOOO aaaaaaaaaa

Gość Bezsenna88*
Nie wiem jaki jest prywatnie, ale na uczelni to taki mól książkowy (tak, nosi okulary :P), który tylko siedziałby w bibliotece lub wdawał się w rozmowy z kumplami... Przy dziewczynach próbuje żartować, ale po jakimś czasie się peszy i tak ciągle... Ostatnio na okienku siedzieliśmy z ludźmi w kółeczku, on też tam rzecz jasna był, no i jak gadałam z kumplem, to on bacznie mnie obserwował. Tyle że ten wzrok był taki beznamiętny...

Beznamiętny może tak, ale dużo książek przeczytał ... a czy czasem nie ma takiego wzroku jak rozwiązuje jakieś skomplikowane zadanie ? :)

Gość Bezsenna88*
Staram się go zlewać. Tylko cześć i nic poza tym. Łatwo jednak nie jest. Siedzi za mną w ławce i niekiedy jak podajemy sobie książki od wykładowcy nasze dłonie się stykają. Generalnie zawsze jest w pobliżu. Niby łazi po korytarzu ze słuchawkami w uszach, a jak tylko spojrzę, od razu mnie widzi... Dobijające są takie studenckie zauroczenia:D

Gość Bezsenna88*
Nie, raczej takie niewyspane miał oczęta:D

Gość Bezsenna88*
Sama już nie wiem co zrobić z tym uczuciem. Zaczyna mi za bardzo zależeć, a on podsyca to uczucie jeszcze bardziej zarazem nic nie robiąc...

Gość Bezsenna88*
Ale bezsennie...jak ja wytrwam do rana? Rudy, nie idź jeszcze spać...

Gość Alfonsinio
Nieśmiały obawiaisię kontaku z dziewczyna że podczas rozmowy np sie zatnie lub powstanie niezręczna cisza , byłem taki kiedyś zmieniłem się z czasem. Stałem się pewny siebie.

też taki jeden za mną się kręcił, był w pobliżu, zatańczył w dyskotece, ale zero słowa o jakimś zainteresowaniu moją osobą . . . dopiero, gdy z koleżanką rozmawiałyśmy o innym facecie, który mi się podobał, on wstał i wyszedł bez słowa. i już mnie unikał. Porażka totalna - z daleka od takich ludzi ;P

Gość Alfonsinio
jakis dziwny :D patrzył na Ciebie gdy był obok ??