Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona100000

jakie znacie fajne piosenki disco polo takie do tanczenia

Polecane posty

Gość ona100000

jw.nagrywam plyte na mała impreze ale nie jestem na czasie,znacie jakies fajne piosenki do tanczenia??jak tak to piszcie tytuł;y,dzieki

Gość kossiarz umysłów
szigidak szigidak bejbe oł je je

Gość ona100000
pomoze ktos???

Gość a ja baja..................
cześć kossiarz

Gość kossiarz umysłów
poczekaj na podszywa to se pogadacie :-D szigidak szigidak bejbe oł je je

Gość a ja baja..................
zadzwonisz do mnie :):);)

Gość ona100000
nikt nie tanczy???

Gość zaptanoko...:)
jestes szalona, gwiazdka, dziewczyba z clubu disco, za twe oczy zielone- to moje ulubione!a i zono moja:)

Moje ulubione to: "Noc z Renatą" "Kochana uwierz mi" "Zielonooka i jasnowłosa" "Biorę urlop od ciebie" "Baw sie i całuj"

Gość A może to...
Active "Zwariowana",Axel "Całuj mnie do rana",Bobi "Noce gorące",Boys&Basta "Malyna", Cliver "Jedna ty" "Pokaż jak się kręcisz" "Co za noc" "Lekarstwo na gorzkie łzy",Dance Express "Król disco",Dance Factory "Hej impreza",DPM "Wyprzedzić czas",Drossel "To ten klub",Extazy "Powiedz,powiedz co cię kręci",Effect "Adam i Ewa" "Efect sexoholika",Lider Dance "Kim ty jesteś",łukasz "Odgadnij moje sny",Marco van dj "Powiedz mi",Mc Makler "Silny kac",mega Dance "Senne Oczy",Milano "Jasnowłosa",Selekt "Nie zapomnę",Servis "Oczu blask" "Ona",Solar "Gwiazda",Spike "Czary Mary",Tarzan Boy "Żółty Ananas" "Promienie",Time "Serce na piasku",Tomasz Niecik "Kawalerzy" "Cztery osiemnastki",Toples "Ewa odeszła",United "Jeszcze jedna noc",Veegas "Chcę cię mieć" "Tlen" "Wódka Sobieski" "Gest", West "Nauczyłaś kochać", Cover "6 na 9" "Zalana",Allegro Dance "Dźwięk twoich ust",Amado "Marysia",Power Play "Zawsze coś",4ever "O mamo",

Gość dżast.
impress i znowu nieprzespana noc jak sie bawia ludzie wtedy kiedy pada deszcz skalar dla mnie luty dla ciebie maj cliver moje cialo oszalalo i troche nowych : cliver to ona mnie wyrwala effect ruda jest moja effect uciekam od zony veegas ja kaca mam silnego jarrgus etna polski bad boy long junior kocham cie long junior polskie party masters szukam dziewczyny power play daj buziaka power play ja wole ole power play nie bo nie veegas mieki koc veegas tlen vizza wredna weekend ona tanczy dla mnie za twe oczy zielone :D

Gość dżast.
impress i znowu nieprzespana noc jak sie bawia ludzie wtedy kiedy pada deszcz skalar dla mnie luty dla ciebie maj cliver moje cialo oszalalo i troche nowych : cliver to ona mnie wyrwala effect ruda jest moja effect uciekam od zony veegas ja kaca mam silnego jarrgus etna polski bad boy long junior kocham cie daan d long junior polskie party masters szukam dziewczyny power play daj buziaka power play ja wole ole power play nie bo nie veegas mieki koc veegas tlen vizza wredna weekend ona tanczy dla mnie za twe oczy zielone :D

Gość gość
ja polecam Easy - w świetle gwiazd

Gość gość
Po co podbijasz stare tematy metalówy?

Gość gość
nie ma fajnych, wszystko to umparara dla głuchych. żenada to sluchac a co dopiero tanczyc

Gość gość
Jak można tego słuchać ???

Gość Oli97
Disco-polo.info to portal dla miłośników disco-polo, w którym mogą oni znaleźć wszystkie informacje ze świata tego showbiznesu - plotki, koncerty, premiery płyt, teksty piosenek itp.

Gość MYDISCO
Witam serdecznie. jeśli JESTEŚ MIŁOŚNIKIEM DISCO POLO..zapraszam do strony : http://www.mydisco.pl/ .... czeka dużo wspaniałych nagród oraz miła atmosfera...! :)

Gość gość
Piękni i młodzi! Wszystkie piosenki :)