Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obsessionnnnn

Chlopak i jego obsesja "lego star wars"

Polecane posty

Gość Obsessionnnnn

Hey No wiec poznalam fajnego chlopaka, ma 20 lat. Fajnie nam sie rozmawialo, i po jakims czasu zaprosil mnie do swojego domu. On pochodzi z bogatej rodziny, na podworku porsche rodzicow w garazu quady, wiec spodziewalam sie, ze u niego w pokoju bedzie fajnie. Wchodze i wyglada fajnie, jednak patrze a tutaj...cala szafka roznych statkow kosmicznych lego star wars i jeszcze na podlodze lezy inny statek ktory nie zostal jeszcze nawet rozpakowany. Czy to nie jest dziecinne??

Gość kobiet i jej obsesja
ciuszków z allegro :classic_cool: Oólnie kiepskie prowo 1/10 a jak nie prowo to tępa laska :classic_cool:

Gość Obsessionnnnn
powaznie mowie cala polke ma lego star wars i dalej je sklada dlaczego tepa?? wydaje mi sie to poprostu dziecinne

Cieniutko, cieniutko z prowokacjami. A tak na marginesie - z chłopakiem mamy obsesję na punkcie GW i co, jakiś problem? W lego SW też gramy (na PSP i PS3), w inne gry SW też, kolekcję filmów posiadamy, profesjonalną replikę miecza świetlnego również. Mieliśmy przyjemność poznać kilku aktorów z Gwiezdnej Sagi, książki czytujemy namiętnie. Rozmawiamy nie tylko o pracy i flaczkach, ale i o GW. Na ścianie wisi portret mistrza Yody. Nie przesadzaj, niunia. Cienkie, cienkie prowo :D

Gość roxon
Damascenka - też chce taką dzewczynę:D:D

Ja bym chciał taką co by rzucała nożami i miała czarny pas karate. Fajnie by bylo jak by potrafiła też obsługiwać broń palną. :D:D:D

Gość Przesadzasz głupia pipo
Ty lubisz kasę a on klocki.

Gość Prowo prowo prowo prowo
Prowo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowoProwo prowo prowo prowo

Gość Obsessionnnnn
To nie jest zadne prowo! Na prawde mi na nim zalezy, nie chce znow wiazac sie z nieodpowiedzialnym chlopakiem. Co z tego, ze jego rodzice maja kase, skoro on lubi zabawki? Zrozumialabym, gdyby chodzilo o modele samochodow czy samolotow. Ale lego star wars?